RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 50,112
Daha iyisi onda var zaten bırak da bizim olsunDaha iyisi.senin olsun.kral.adamsın bilgilerin için
Daha iyisi onda var zaten bırak da bizim olsunDaha iyisi.senin olsun.kral.adamsın bilgilerin için
reis%5-%15 artış az mı? %10 artsa zaten 3600' ün gücü sana oluyor 10600K![]()
%1 dediğin rakam imkansız.reisbunlar Theorie rakamlar. düsün pratikte daha az olur . yani 1-9 % arasi.
kral english platform okuyorum ve almanca ceviriyorum. ordanda translete geciyorum.Reis bunu @Mehmet Yılmaz sızdırdı zaten ama bir sorum var.
Sızıntıları Translete aracılığıyla mı çeviriyorsun?
seninde olsun kralllDaha iyisi onda var zaten bırak da bizim olsun
imkansiz diye birsey yok. 1-9 % arasi diyorum. her ne test edersen ilerde onara göre score cikar.%1 dediğin rakam imkansız.
boşver reis arada bazı ufak çaplı hatalar var fakat senin şu forumda olman yeterli beekral english platform okuyorum ve almanca ceviriyorum. ordanda translete geciyorum.
türkce yazarsam cok yanlis olur veya harfler olmaz.
Ben bir şey sızdırmıyorum, onu yurt dışındakiler yapar. Ben sadece herlesin anlayabileceği şekilde derler ve sunarım.Reis bunu @Mehmet Yılmaz sızdırdı zaten ama bir sorum var.
Sızıntıları Translete aracılığıyla mı çeviriyorsun?
eh ozaman yeni ekran kart yine cikicakRambo haber sunar
Bence şuan Ryzen 3000 serisi işlemci olanlar eğer rtx 3080 3090 almayacaksa 5000 e geçmemeli
6000 gelsin DDR5 te ortaya çıkar anakartını satar ramlerini işlemcisini satar yeniden dizersiniz
En mantıklısı bu bence
%1 biraz zor hocam. DDR5 te eğer 4133MHz cl17 16 gibi bir değer gelirse %10 15 rahat olur hatta daha da fazla olur ama DDR4 ile benzer değerler gelirse dediğin olabilirimkansiz diye birsey yok. 1-9 % arasi diyorum. her ne test edersen ilerde onara göre score cikar.
tahminim benim 5-15% arasi tabi
Sonuçta sızdırmayı paylaşıyorsun benim için aynı şeyBen bir şey sızdırmıyorum, onu yurt dışındakiler yapar. Ben sadece herlesin anlayabileceği şekilde derler ve sunarım.
aslında doğru diyorsun fakat her seferinde sistem upgrade etmek benim gibiler için mantıklı değil ve epey masraflıeh ozaman yeni ekran kart yine cikicakyani rtx 4080 veya 4090 , dedin cpu yetmicek.
anlican öyle birsey yok. alican ve kafan rahat olucak. tüm grafik settings ultra. okeydir. tüm yükü hep ekran karta vericen.
kral biz cpu bahsediyoruz%1 biraz zor hocam. DDR5 te eğer 4133MHz cl17 16 gibi bir değer gelirse %10 15 rahat olur hatta daha da fazla olur ama DDR4 ile benzer değerler gelirse dediğin olabilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sonuçta sızdırmayı paylaşıyorsun benim için aynı şey![]()
haklisin, bide o yönden bakmak gerek evet.aslında doğru diyorsun fakat her seferinde sistem upgrade etmek benim gibiler için mantıklı değil ve epey masraflı
Almanyada olsam bende senin gibi yapardım tam teçhizat fakat Türkiye gibi bir yerde çok zor