Nasıl? Aç kapa yapın programı.diagnostic üzerine tıklanmıyor hocam
Nasıl? Aç kapa yapın programı.diagnostic üzerine tıklanmıyor hocam
hocam ac odyssey de test ettim 4 ghz de sıcaklık 56-57 civarındayken normal halinde sıcaklık 59-62 arasıDostum cidden 4.0'da 85'i geçiyor mu?
Aidia64 yerine oyun içi sıcaklıklarını atar mısın?
Onlar daha önemli, oyunda 80'i görmemesi gerekiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dalga geçiyorum.
İyi falan değil bu yüzden 2700X aldırmaktan kaçının insanlara.
hocam müsaitseniz dc üzerinden ekran fotoğrafını atabilirimNasıl? Aç kapa yapın programı.
Değerler çok iyi, ne kadar süre sürdü bu?hocam ac odyssey de test ettim 4 ghz de sıcaklık 56-57 civarındayken normal halinde sıcaklık 59-62 arası
hocam müsaitseniz dc üzerinden ekran fotoğrafını atabilirim
ikisinde de oyun içinde 5dk dolandımDeğerler çok iyi, ne kadar süre sürdü bu?
OCCT'den de yapabilirsiniz. Hafif benchmark sayılır.
Hocam şu iki şeyi anlamıyorum, 1 1.5 V da 55 derece olabilir? Yanlış okuyor olmayasınız 1.25 falan olmasın o? 2 Diagnostic hala çalışmıyor mu? Çalışmıyorsa atın Dc’den.hocam ac odyssey de test ettim 4 ghz de sıcaklık 56-57 civarındayken normal halinde sıcaklık 59-62 arası
hocam müsaitseniz dc üzerinden ekran fotoğrafını atabilirim
Ya şaka mısınız? 5 dakika oynayıp kapatmak değil burada amaç.ikisinde de oyun içinde 5dk dolandım
1.5V'da mı çalışıyor hala? 55 imkansız.Hocam şu iki şeyi anlamıyorum, 1 1.5 V da 55 derece olabilir? Yanlış okuyor olmayasınız 1.25 falan olmasın o? 2 Diagnostic hala çalışmıyor mu? Çalışmıyorsa atın Dc’den.
Evet şimdi öğrendim 1.275 olduğunu xd.Ya şaka mısınız? 5 dakika oynayıp kapatmak değil burada amaç.
Normal bir oyunu kaç saat aralıksız oynuyorsanız öyle oynayın.
3-4 saatlik sonuçlar önemli.
1.5V'da mı çalışıyor hala? 55 imkansız.
1.275 için normal değerler.
Uzun süreli testi işlem komple bitince yapar adam şimdilik sıcaklıkları görmek iyi oldu.Ya şaka mısınız? 5 dakika oynayıp kapatmak değil burada amaç.
Normal bir oyunu kaç saat aralıksız oynuyorsanız öyle oynayın.
3-4 saatlik sonuçlar önemli.
1.5V'da mı çalışıyor hala? 55 imkansız.
1.275 için normal değerler.