makineninmilleri
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2
- İsim
- arif tunç konak
Selamlar herkese. Öncelikle belirtmek istiyorum 1 hafta öncesine kadar bu dünyaya dair hiçbir fikrim yokken bir anda bilgisayar toplamak adına heveslendim. Donanım Arşivi youtube kanalı sayesinde baya bilgilendim. Tüm topluluğa ve Donanım Arşivine bu sebeple teşekkür ediyorum.
Yaklaşık 4 yıldır macbook pro kullanıyorum, işim gereği (müzik kayıt yazılımları kullanıyorum) beni çok güzel idare etti bugüne kadar. Fakat artık hem içimdeki oyun oynamak isteği hemde bu yazılımları iyi bir sistemde daha hızlı kullanma isteği beni pc toplamaya itti. Bütçem dahilinde parçalarımı belirledim fakat ekran kartını 1-2 ay gecikmeli almaya karar verdim. Sizlere sorularım ise, bu sistem ile ilgili bir öneriniz veya eleştiriniz var mı ? Ve bana idareten kullanabileceğim ve 2. el uygun bir fiyata bulabileceğim ekran kartı önerebilir misiniz ? (yeni ekran kartı alana kadar oyun oynamasam da olur önerilerinizi yaparken bunu da dikkate alabilirsiniz )
başlangıç için bütçem maksimum 500 tl gibi görünüyor
işlemci: AMD Ryzen 7 3700X
anakart: MSI B450 GAMING PLUS MAX
ram: Corsair Vengeance 16 GB
ssd: Samsung 860 EVO 500gb
power: Sharkoon SHP650 V2 650 W
kasa: MSI MAG FORGE 100M RGB
Ekran kartsız yaklaşık 5750 tl ediyor. Söylediğim gibi bu dünyaya 1 hafta önce adım attım bu sebeple yanlış bişeyler seçmiş olabilirim, eleştirilerinizi ve önerilerinizi bekliyorum
Hepinize tekrardan teşekkürler..
Yaklaşık 4 yıldır macbook pro kullanıyorum, işim gereği (müzik kayıt yazılımları kullanıyorum) beni çok güzel idare etti bugüne kadar. Fakat artık hem içimdeki oyun oynamak isteği hemde bu yazılımları iyi bir sistemde daha hızlı kullanma isteği beni pc toplamaya itti. Bütçem dahilinde parçalarımı belirledim fakat ekran kartını 1-2 ay gecikmeli almaya karar verdim. Sizlere sorularım ise, bu sistem ile ilgili bir öneriniz veya eleştiriniz var mı ? Ve bana idareten kullanabileceğim ve 2. el uygun bir fiyata bulabileceğim ekran kartı önerebilir misiniz ? (yeni ekran kartı alana kadar oyun oynamasam da olur önerilerinizi yaparken bunu da dikkate alabilirsiniz )
başlangıç için bütçem maksimum 500 tl gibi görünüyor
işlemci: AMD Ryzen 7 3700X
anakart: MSI B450 GAMING PLUS MAX
ram: Corsair Vengeance 16 GB
ssd: Samsung 860 EVO 500gb
power: Sharkoon SHP650 V2 650 W
kasa: MSI MAG FORGE 100M RGB
Ekran kartsız yaklaşık 5750 tl ediyor. Söylediğim gibi bu dünyaya 1 hafta önce adım attım bu sebeple yanlış bişeyler seçmiş olabilirim, eleştirilerinizi ve önerilerinizi bekliyorum
Hepinize tekrardan teşekkürler..