tostvefiski
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 42
- İsim
- Mus tafa
Bu bir kanıt değildir , eğer onun kanıt olduğunu düşünüyorsan itopya da ki en yüksek puana sahip PSU ya bak bakayım hangisiymiş insanlara doğru bilgi vermeye çalışıyorum gölge etmenin lüzumu yokTamam dostum sana da atıyım şu forumlarıda rahatla.
sharkoon shp 650 v2 650w sorun çıktı
4ay önce sharkoon shp 650 v2 650w aldım 2adet ryzen işlemciyi YAKTI biri sıfır R3 3200g diğeri R3 1200 ikinci eldi. Acaba anakart'ta sorun varmıdır diye anakartı değiştirdim ve yeni işemci almıştım o da yandı. Anakartta bir problem olmuyor hep işlemci yanıyor. Artık hiç param kalmadı 2ci el...forum.donanimarsivi.comSharkoon 550W/650W 80+ SHP V2 Alınır Mı? 80+ Sertifikası Gerçek Mi?
Değerli dostlarım bu yazımda piyasada yaygın bir şekilde bulunan fiyat performans anlamında sürekli karşımıza çıkan Sharkoon'un 2. Nesil SHP model 650W 80+ PSU'su hakkında konuşacağım. Aman haa hata yapıp sakın SHP V1 almayın! Sharkoon SHP V1: Güvenlik ve Sertifika anlamında V2 modelinden epey...forum.donanimarsivi.comÇözüldü✓ - Sharkoon SHP 650W 80+ Psu Almayın!
Arkadaşlar konuyu bilenler belki vardır. Ben 2060 ve Ryzen 5 3600x için bı psu önerisi istemiştim. Ürünler geldi elime ve dedim ki elimde zaten shp 650w 80+ var (sıfır) ve para olmadığından kaynaklı yeni bı psu almam gerçekten çok zor falan neyse kasayı topladım dün akşam ama bilin bakalım ne...forum.donanimarsivi.com