Ryzen 7 3700x vs Ryzen 7 5800x3D

RTX 3080 Tİ Saf kas gücü olarak eşit olsalar bile ekran kartı alırken güce değil teknolojiye odaklanın herzaman. NVİDİA teknolojilerini saymayalım burada.

Şunu da eklemek isterim ki arkadaşınız işlemciler arasında render dışında çok bir fark olmadığını söylerken de şöyle bir şey eklemiş "renderı da gpu ya aktarıyosun işlemcinin önemi kalmıyor" asıl render için zaten nvidia almak zorunda gibi bir şeysiniz. Tabiri caizse sıçmış üstüne de mükemmel bir şekilde sıvamış :d

RTX 3080 Tİ Saf kas gücü olarak eşit olsalar bile ekran kartı alırken güce değil teknolojiye odaklanın herzaman. NVİDİA teknolojilerini saymayalım burada.
Bende o teknolojileri çok duyduğum için tercihimi NVIDIA ürün almaktan yana kullanmıştım. NVIDIA Reflex ve NVIDIA Broadcast'i düzenli ve güncel olarak kullanıyorum. Çok da memnunum. DLSS'i saymıyorum bile.

Bende o teknolojileri çok duyduğum için tercihimi NVIDIA ürün almaktan yana kullanmıştım. NVIDIA Reflex ve NVIDIA Broadcast'i düzenli ve güncel olarak kullanıyorum. Çok da memnunum. DLSS'i saymıyorum bile.
daha neler var neler.

Geri