Furkan²
80+ Gold
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 5,285
- İsim
- Furkan
- İlgilendiği Kategoriler
- Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Tamam normalde FPS'e etki eder ama droba sebep olmaz. Drobun sebebi ya sistemde darboğaz ya kararsızlık ya da arızadan kaynaklı olur ya da yazılımsal hatadan, örnek olarak Windows dosyalarına zarar gelmesi olabilir. Ha şu var, Ön belleği kullanan başka bir application açıksa yapabilir ama normal şartlarda 16mb ön bellek Valorant ya da Cs:go için yeterli. Önceki yorumumda belirtmiştim bende R5 5500'de var 16mb ön belleğe sahip, drop vs yemiyorum. Belki Apu işlemci olmasından kaynaklı bir ayarı vardır. Apu Ryzen işlemciler hakkında detaylı bir bilgiye sahip değilim. Ön belleği belki Apu'ya ayırıyordur. Direk Bios'dan kapatılabiliyorsa dahili Gpu'yu kapatıp öyle deneyebilirsin.diğer hiçbir oyunda sıkıntı çekmiyorum cs ve valorantta yaşadığım için bu şekilde düşünüyorum.Önbelleğin çalışma sisteminden ötürü hikaye oyunlarında etkisi olmayabilir ama eş zamanlı oyunlarda var diye okumuştum. Ama yine de haklı olabilirsiniz.