Neler Yeni

Ryzen 7 5700G vs Ryzen 5 5600x

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,285
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
diğer hiçbir oyunda sıkıntı çekmiyorum cs ve valorantta yaşadığım için bu şekilde düşünüyorum.Önbelleğin çalışma sisteminden ötürü hikaye oyunlarında etkisi olmayabilir ama eş zamanlı oyunlarda var diye okumuştum. Ama yine de haklı olabilirsiniz.
Tamam normalde FPS'e etki eder ama droba sebep olmaz. Drobun sebebi ya sistemde darboğaz ya kararsızlık ya da arızadan kaynaklı olur ya da yazılımsal hatadan, örnek olarak Windows dosyalarına zarar gelmesi olabilir. Ha şu var, Ön belleği kullanan başka bir application açıksa yapabilir ama normal şartlarda 16mb ön bellek Valorant ya da Cs:go için yeterli. Önceki yorumumda belirtmiştim bende R5 5500'de var 16mb ön belleğe sahip, drop vs yemiyorum. Belki Apu işlemci olmasından kaynaklı bir ayarı vardır. Apu Ryzen işlemciler hakkında detaylı bir bilgiye sahip değilim. Ön belleği belki Apu'ya ayırıyordur. Direk Bios'dan kapatılabiliyorsa dahili Gpu'yu kapatıp öyle deneyebilirsin.

Prowga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ömer Ermiş
Tamam normalde FPS'e etki eder ama droba sebep olmaz. Drobun sebebi ya sistemde darboğaz ya kararsızlık ya da arızadan kaynaklı olur ya da yazılımsal hatadan, örnek olarak Windows dosyalarına zarar gelmesi olabilir. Ha şu var, Ön belleği kullanan başka bir application açıksa yapabilir ama normal şartlarda 16mb ön bellek Valorant ya da Cs:go için yeterli. Önceki yorumumda belirtmiştim bende R5 5500'de var 16mb ön belleğe sahip, drop vs yemiyorum. Belki Apu işlemci olmasından kaynaklı bir ayarı vardır. Apu Ryzen işlemciler hakkında detaylı bir bilgiye sahip değilim. Ön belleği belki Apu'ya ayırıyordur. Direk Bios'dan kapatılabiliyorsa dahili Gpu'yu kapatıp öyle deneyebilirsin.
droptan kastım 120-130 bandına kademeli olarak düşmesi mesela önümde 3-4 valorant ajanı olsun 180 fps alıyorum e bunlar çatışmaya girince zaman zaman 120ler :((

Top Bottom