hocam 1000tl altı olursa cok ıyı olur ya butceyı degıstırıyorum.![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
5700x i ucu fanla çok soğutamazsın onu söyleyeyim.hocam
hocam 1000tl altı olursa cok ıyı olur ya butceyı degıstırıyorum.
hocam
hocam 1000tl altı olursa cok ıyı olur ya butceyı degıstırıyorum.
sistemin kasan falan nedesene babalara geldik ne önerirsin kanka
b550m anakart 16ram mıcro atx anakart kasa almadım henüz ekran kartı da ucuz bısey takıcam ıdarelık 1050ti flansistemin kasan falan ne
anakart asrock kankasistemin kasan falan ne
kanka alıcam bunu uyar mı dersın?![]()
Thermalright Assassin King 120 SE İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Assassin King 120 SE İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Assassin King 120 SE İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
kanka hedıye geldı ya para vermedım kuzı verdı o daha ıyısını aldıbütçe azsa 5700x neden alıyorsun ki. git 5600 al geç işte. kasan yok ekran kartı yok 5700x i napacaksın.
eksik parçaların ne bütçen ne kadar var.kanka hedıye geldı ya para vermedım kuzı verdı o daha ıyısını aldı
kanka sogutucu ıcın 1 bılemedın 1250 cıkarım sadece ekran kartı kaldı bunuda alınca onuda ıkıncı el bısey alıcam ıdarelık cebım para gorunce ıyı bıseyler duzerımeksik parçaların ne bütçen ne kadar var.
ikisine bütçe ne ona göre önereceğim. ekran kartı ne düşünüyorsunkanka sogutucu ıcın 1 bılemedın 1250 cıkarım sadece ekran kartı kaldı bunuda alınca onuda ıkıncı el bısey alıcam ıdarelık cebım para gorunce ıyı bıseyler duzerım