Snowman T6 ultraSoğutucu olarak ne kullanıyorsunuz?
Kaç derece oluyor hocam?Undervolt yapmama yardım edebilecek biri varmı ısınmayı engellemek için b450m-k II asus prime anakarta sahibim.
hocam şöyleki warzone ve r6 oynarken 70 derece oluyor. boştayken 50-60 derece arası gidiyor chrome falan açıkkenKaç derece oluyor hocam?
70 derece normal sıcaklık hocam. Sıkıntı etmene gerek yok.hocam şöyleki warzone ve r6 oynarken 70 derece oluyor. boştayken 50-60 derece arası gidiyor chrome falan açıkken
4600 mhz ye getirdiğimde işlemciyi, ekran kartımda rx5600xt, cinebench 20'den 5700 puan alıyor ama 90 dereceyi görüyor. Hem oyun hem yayın yaparken 80lere doğru geldi. Birde fps konusunda çok verimli halde değilim ekran kartından dolayı mı anlayamadım70 derece normal sıcaklık hocam. Sıkıntı etmene gerek yok.
BIOS'tan D.O.C.P'yi aktif ettin mi? Gene BIOS'tan Resize-BAR ayarıda aktif mi?4600 mhz ye getirdiğimde işlemciyi, ekran kartımda rx5600xt, cinebench 20'den 5700 puan alıyor ama 90 dereceyi görüyor. Hem oyun hem yayın yaparken 80lere doğru geldi. Birde fps konusunda çok verimli halde değilim ekran kartından dolayı mı anlayamadım
DOCP , sanırım ramleri profile 1 yapınca ayarlandı diye biliyorum aktif durumda. Resize-Bar ayarını bilmiyorumBIOS'tan D.O.C.P'yi aktif ettin mi? Resize-BAR ayarıda aktif mi?
Windows UEFI ise BIOS'a gir en sağ üstte Resize-BAR seçeneğini göreceksin Enabled yap onu ve kaydedip çık. O ayarında performansa etkisi var.DOCP , sanırım ramleri profile 1 yapınca ayarlandı diye biliyorum aktif durumda. Resize-Bar ayarını bilmiyorum
Peki bu precision boost falan onlara ne yapmam lazımWindows UEFI ise BIOS'a gir en sağ üstte Resize-BAR seçeneğini göreceksin Enabled yap onu ve kaydedip çık. O ayarında performansa etkisi var.
Onlara dokunmana gerek yok. İşlemcinin sıcaklığı gayet iyi.Peki bu precision boost falan onlara ne yapmam lazım
anladım, dediğinizi yapacağım. Autoya alayımmı mhzyi pekiOnlara dokunmana gerek yok. İşlemcinin sıcaklığı gayet iyi.