Neler Yeni

ryzen 7 5700x ve 7700xt darboğaz

aldınız mı 7500f alsanız daha iyi olur. bu biraz da olsa dar boğaz yapar

Hocam bizim arkadaş 5600 le kullanıyordu yapar mı gerçekten 5700x
fps oyunlarında yapar ama yüksek grafikli oyunlarda yapmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hazır sistem alacağım 7500f li ayarlamalar bütçemi geçiyor (kasamın Argb li ve sıvı soğutmalı olmasını istediğim için )
arada 2500 tl lik bir fark var alamaz mısınız zorlasanız fps oyunlarında da gerçekten fark eder. yoksa anakart falan mı uymuyor

Darboğaz yapmaz ama saçma bir alışveriş olur. 7500f seçmen her açıdan daha iyi. Bütçen nedir?

38k bütçem var 1tb ssd ve sıvı soğutucu istiyorum biraz güzel görünmesini istiyorum
Bu Bütçeye güzel bir şey toplanır istediğin şartlara uygun. Acelen yoksa yarın 5-6 saatlerinde bana özelden yazabilirsen sistem atarım sana. Şuan acil işim çıktı kusura bakma

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Bu Bütçeye güzel bir şey toplanır istediğin şartlara uygun. Acelen yoksa yarın 5-6 saatlerinde bana özelden yazabilirsen sistem atarım sana. Şuan acil işim çıktı kusura bakma
Kanka selam 35 k bütçeye bi sistem önerebilir misin

Ryzen 7 5700x ve 7700xt 1080 p de darboğaz olurmu?
7500f li bir sistemi daha ucuza mal edebilirsin ileri dönüklük açısından am5 soket çok daha mantıklı olacaktır.
Hali hazırda diğer ürünler elinde olsa sadece işlemci alacağım desen 5700xi önerebilirim lakin öyle bir durum yok sıfırdan sistem dizilecek.

Arkadaş parçası kaliteli olsun, sistem uyumlu olsun istemiyor. GÜNCEL GÖRÜNMESİNİ istiyor. Yardımcı olamayız belli ki. 5. nesil işlemcili bilgisayara neredeyse 40k verecekse... Yolu açık olsun. O bütçeye belki sadece 1 hafta indirimler vs. ile am5 sistem dizilir alınması muhtemel hava soğutucu 360mm tokatlar ama neyse...

Geri