Nail Kılınç
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
Ryzen 7 5700x ve 7700xt 1080 p de darboğaz olurmu?
hazır sistem alacağım 7500f li ayarlamalar bütçemi geçiyor (kasamın Argb li ve sıvı soğutmalı olmasını istediğim için )aldınız mı 7500f alsanız daha iyi olur. bu biraz da olsa dar boğaz yapar
Hocam bizim arkadaş 5600 le kullanıyordu yapar mı gerçekten 5700xaldınız mı 7500f alsanız daha iyi olur. bu biraz da olsa dar boğaz yapar
fps oyunlarında yapar ama yüksek grafikli oyunlarda yapmazHocam bizim arkadaş 5600 le kullanıyordu yapar mı gerçekten 5700x
arada 2500 tl lik bir fark var alamaz mısınız zorlasanız fps oyunlarında da gerçekten fark eder. yoksa anakart falan mı uymuyorhazır sistem alacağım 7500f li ayarlamalar bütçemi geçiyor (kasamın Argb li ve sıvı soğutmalı olmasını istediğim için )
2k da ikiliyi kullanıyorum yapmıyorHocam bizim arkadaş 5600 le kullanıyordu yapar mı gerçekten 5700x
38k bütçem var 1tb ssd ve sıvı soğutucu istiyorum biraz güzel görünmesini istiyorumDarboğaz yapmaz ama saçma bir alışveriş olur. 7500f seçmen her açıdan daha iyi. Bütçen nedir?
Bu Bütçeye güzel bir şey toplanır istediğin şartlara uygun. Acelen yoksa yarın 5-6 saatlerinde bana özelden yazabilirsen sistem atarım sana. Şuan acil işim çıktı kusura bakma38k bütçem var 1tb ssd ve sıvı soğutucu istiyorum biraz güzel görünmesini istiyorum
Kanka selam 35 k bütçeye bi sistem önerebilir misinBu Bütçeye güzel bir şey toplanır istediğin şartlara uygun. Acelen yoksa yarın 5-6 saatlerinde bana özelden yazabilirsen sistem atarım sana. Şuan acil işim çıktı kusura bakma
7500f li bir sistemi daha ucuza mal edebilirsin ileri dönüklük açısından am5 soket çok daha mantıklı olacaktır.Ryzen 7 5700x ve 7700xt 1080 p de darboğaz olurmu?