Ryzen 7 5700x3d için soru

Jordicrusher

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
84
Ryzen 7 5700x3d için soru sorucaktım ben kutulu halini 9500tlye alıcamda stok fan yeterli olur mu sizce bir süre idare edebilir mi beni en fazla 2 ay sonra iyi bir sıvı soğutucu alırım eğer yeterliyse

Ryzen 7 5700x3d için soru sorucaktım ben kutulu halini 9500tlye alıcamda stok fan yeterli olur mu sizce bir süre idare edebilir mi beni en fazla 2 ay sonra iyi bir sıvı soğutucu alırım eğer yeterliyse
Bütçeni 12k gibi bir şey yapabilirsen am5 sokete geçebiliyorsun hocam.

sakın o işlemciye o parayı verme 9700x ondan daha güçlü ve az ısınıyoır

13k civarı yapar ddr5 geçin hemde 32 gb ram

5700X3D, 105 Watt TDP değerine sahip. Stok soğutucular 65Watt TDP değerindeki işlemcilere kadar yeterli. Yani stok soğutucu yetersiz kalır.

İşlemci tam yüke yaklaştığında 80-90 derece sıcaklıkları görebilir stok soğutucu ile.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ascl
beyler ben tam anlatamadım sanırım am4 anakartım var bir sefer güzel işlemci alıp bir daha parça değiştirmicem zaten işlemciye baktığımda fps oyunlarında çok iyi değer veriyor banada yetiyor 4060ti ekran kartım var çok iyi besliyor birbirlerini 1080pde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

9.5a o işlemci alınır mı hocam sence ? Sat elindeki anakartı ve rami. DDR5 e geçiş yap
am5e geçmek istemiyorum vaktim yok uğraşmak istemiyorum açıkcası

beyler ben tam anlatamadım sanırım am4 anakartım var bir sefer güzel işlemci alıp bir daha parça değiştirmicem zaten işlemciye baktığımda fps oyunlarında çok iyi değer veriyor banada yetiyor 4060ti ekran kartım var çok iyi besliyor birbirlerini 1080pde

Stok fan yeterli değil.

Ölü birisine yatırım yapmak gibi..

Soruya cevap olarak yetmez stok fan

Geri