Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Ryzen 7 5800X 32GB 1TB M.2 NVMe 8GB RTX4060 Hazır Sistem (12.700 TL)

Sepete de eklenebiliyor ancak ümit etmemek gerek. Muhtemelen platformdan ötürü ilan burada açıldı.

yanlış fiyatlandırmayım diye bağırıyor
Post automatically merged:

Olanı söyleyeyim sipariş iptal olacak 1 hafta 10 gün paranız boş yere beklemiş olacak

Kredi kartı ekstresi dün kesilmişti denedim şansımı yoksa uğraşılmaz ama gelirse tadından yenmez

bu firma zaten mimli değil mi millete bozuk hazır sistem sattıkları felen yaziyordu :kekw:
Yorumları fena değil aslında ama iade alırlar en kötü dkskkd
Post automatically merged:

Vatandaki sistemi kaçırdıktan sonra şansı kaçırmak istemedim ama iptal büyük ihtimal

Satıcı creature bilgisayar değil mi ? Atom bilişim...

Fiyat %💯 hatalı. PTTAvm olması ile risk 💯

Benim anlamadığım başlıktaki ürün olsa bile gelen kasa görseldeki gibi olmayacak. Bunu uygulayan yüzlerce satıcı var, görsel farklı gönderilen farklı ve bu tüketiciyi kandırmak oluyor. Ticaret bakanlığı da bunları inceleyip işlerini yapmak yerine gidip "2 Nisanda milletimiz destan yazdı" diye paylaşsın. Hayır bir gün üşenmeyeceğim kenara bir bütçe ayırıp sürekli sipariş verip iade edeceğim. Ta ki görseldeki ürün gelene kadar alıp alıp iade edeceğim. Kargoda da bozulsun bilgisayarlar satamasınlar.

Geri