kanka senın attıgın sıvı sogutmayı aldım dehset bişe boşta 30 derece yükte full yukse 55 i geçmedi1.Degerlere görev yöneticisinden bakma.Msı afterburner falan indir.
2.Sistemin şu an turbo modda değil.Oyunlara vs. girdiğinde 4.5 ghzye kadar çıkabilir.
Tabi ne sandınkanka senın attıgın sıvı sogutmayı aldım dehset bişe boşta 30 derece yükte full yukse 55 i geçmedi
kanka süper bi kasa ama kucuk gelmeye başladı sogutması müqTabi ne sandın.Zaten herkesin önerdiği bir soğutucu kendisi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam ben de Dark Guardian almayı düşünüyorum da sizce nasıl?
Görüntüsü ve performansını merak ediyorum.
birde mesala 360mm sıvı sogutucu alacaktım desteklemıyormus he bırde alacaksan dark guardıan pro al bu benımkınde fanları kapagı açmadan ayarlıyamıyonkanka süper bi kasa ama kucuk gelmeye başladı sogutması müq
hangisi o knkkanka senın attıgın sıvı sogutmayı aldım dehset bişe boşta 30 derece yükte full yukse 55 i geçmedi
artcit 2 rglbi 240 kanka cok güzel bişe efsanee laaaaaaaahangisi o knk
video var mı nasıl açabilirim bu dedikleriniCPB ve Precision Boost kapalıdır. İkisini de aç turbolar. Zaten düz overclock yapamazsın çarpanı kapalı.
hangi soğutucukanka senın attıgın sıvı sogutmayı aldım dehset bişe boşta 30 derece yükte full yukse 55 i geçmedi
arcitic 2 argb 240 kankahangi soğutucu
neyapmam lazım yardımcı olurmusunBIOS güncelle bugun 5800X3D sistem topladım 3.40 ghz sabit kaldıydı son beta bios ile düzeliyodu. Bu arada zaten 5800X3D zaten 2 farklı yolla çalışabiliyor daha doğrusu 3, ya 3.40 ghz sabit ya da 3.60 sabit veya iş yüküne göre en fazla 4550 MHz. BIOS update olmadan PBO ile falan 3400-3600 çalıştırabiliyordum frekans olarak update sonrası PBO falan kayboldu bıostan ama hız arttı ve 1 tane strike bilmemne ayarı geldi
Anakart modelin?neyapmam lazım yardımcı olurmusun