tuttumseni
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
Arkadaşlar öncelikle merhabalar anakart olarak msi b550 gaming plus anakart var uzun vadede çalışacak bir işlemci aramıyordum sonra baktım indirimler kuponlar vs derken 8.400 tl ye almış oldum resmi satıcıdan aldım zaten diğer satıcılara pekde güvenemiyorum önceden kullanılmış vs olmasın diye paketi de zaten kapalıydı. şimdi şunu soracağım ben öyle çok oyun oynamam ama akşamları işten gelince gta battlefield vs 1-2 saat oynarım yani işlemciyi aldım anakart bios güncellemesinide yaptım çok anlamıyorum ama sistem 980 pro 256 gb m2 ssd ye kurulu oyunlar içinde 970 qvo 1 tb var ek olarak benim laptoptan söktüğüm 500 gb harddisk var sizce bu sistem iyi mi amd rx580 rog strix top 8 gb de ekran kartım var 16 gb ram var elimden geldiğince iyi birşeyler almaya özen gösterdim bu sistem için şunu soracağım ben hep intel kullandım bu işlemci gerçekten iyi mi fazla mı abartmışım bir önceki sistemim 6 yıl çalıştı bunu en azından bu kadar yıllarca çalışır diye topladım sizce iyi mi ? şimdiden yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim.