Eski gibi mi duruyor kutusunu alınca elin yanar fabrikadan eve geliyorHocam çok olur o bana ya fiyat olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eski gibi dıruyor ne kadarlık anakart bu çıkış yılı fln
R7 7700X için DDR5 tarafında B650 yongalı anakartlar gayet yeterli olur, X670 serisine çıkmana gerek yok.DDR 5 geçeceğim anakart olarak ne alacağımı bilmiyorum işlemcimi aldım r7 7700x bütce ise 7000 olucak en fazla 7500 olabilir
Msi b650 gaming plus nasıldır onu alıcaktım 6700 dü fiyat bi anda 8k olmus bende genelde gamelooptan pubg mobile oynuyorum oyunda asırı derecede işlemciye dayalıFİYAT PERFORMANS YAPIŞTIR![]()
Gigabyte B650 EAGLE 7600mhz(OC) M.2 AM5 ATX Anakart
Gigabyte B650 EAGLE 7600mhz(OC) M.2 AM5 ATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Oda iyi sayılır ama fiyat uçmuş onda faz 12+2+1. Bu gigaybte olan da 12+2+2 pcı 5.0 destegı var vs alabılırsın 6500 e fıyat cok ıyıMsi b650 gaming plus nasıldır onu alıcaktım 6700 dü fiyat bi anda 8k olmus bende genelde gamelooptan pubg mobile oynuyorum oyunda asırı derecede işlemciye dayalı
Reis tek soracağım şey var bu modelin AX modeli var farkları nedir acabaFİYAT PERFORMANS YAPIŞTIR![]()
Gigabyte B650 EAGLE 7600mhz(OC) M.2 AM5 ATX Anakart
Gigabyte B650 EAGLE 7600mhz(OC) M.2 AM5 ATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
sadece wıfı bluetooth yok fark oReis tek soracağım şey var bu modelin AX modeli var farkları nedir acaba