Ryzen 7 78003D + RT 9070 xt Sistem Toplama

Prepper

80+
Reaksiyon skoru
5
Ucuz bulduğum ama pek bilmediğim güvenilir mi öncelikle bunu soruyorum sizlere ve bu sistemde değiştireceğim şeyleri not olarak ekliyorum.
Alacağım sistem : https://www.tebilon.com/amd-ryzen-7600-gigabyte-radeon-rx-9070-xt-gaming-oc-16gb-a620m-s2h-1tb-16gb/

Sisteme de yaptığım değişikler.

İşlemci : AMD RYZEN 7 7800X3D
Ram : Kingston Beast 32GB (2x16)
SSD : WD Blue SN5000 1TB Okuma 5,150MB/s / Yazma 4900MB/s
Soğutucu : GIGABYTE AORUS WATERFORCE II 360 ARGB Fanlı 360mm Sıvı işlemci Soğutucusu

Sistem 65.228,16 TL toplanıyor bütçeme tam yetiyor sizce nasıl veya başka sitelerde daha ucuza bulabilir miyim ?

Nacizane tavsiyem Gigabyte yerine artic sıvı sogutucu almanız ssd yi daha kaliteli tut.İnce hesapdan cuma günleri daha uyguna kovalayabilirsin

Nacizane tavsiyem Gigabyte yerine artic sıvı sogutucu almanız ssd yi daha kaliteli tut.İnce hesapdan cuma günleri daha uyguna kovalayabilirsin
ince hesaptan cuma günleri 22.00 da olan indirimi diyorsanız orada tam istediğim sistem olmuyor ekran kartı ile işlemci istediğim gibi olsa mantıklı alınabilir ama bu tavsiye sistemler tarafında indirim oluyor mu bilmiyorum birde sıvı soğutucu topladığım linkte mevcut değil sanırım görmedim başka önerin varsa dikkate alırım önerilerin için teşekkür ederim

Ucuz bulduğum ama pek bilmediğim güvenilir mi öncelikle bunu soruyorum sizlere ve bu sistemde değiştireceğim şeyleri not olarak ekliyorum.
Alacağım sistem : https://www.tebilon.com/amd-ryzen-7600-gigabyte-radeon-rx-9070-xt-gaming-oc-16gb-a620m-s2h-1tb-16gb/

Sisteme de yaptığım değişikler.

İşlemci : AMD RYZEN 7 7800X3D
Ram : Kingston Beast 32GB (2x16)
SSD : WD Blue SN5000 1TB Okuma 5,150MB/s / Yazma 4900MB/s
Soğutucu : GIGABYTE AORUS WATERFORCE II 360 ARGB Fanlı 360mm Sıvı işlemci Soğutucusu

Sistem 65.228,16 TL toplanıyor bütçeme tam yetiyor sizce nasıl veya başka sitelerde daha ucuza bulabilir miyim ?
7800x3d ile a 620 anakartta kullanamazsınız enazındna giriş seviye olanlar ile

peki önerebileceğin bir site veya sistem mevcut mu ?
game garajda abdullahın sistemi var gravix 5a onda 5070ti ve diger şeyleri özelleştirip alabilrisiniz

2. bu sistem alınmaz bu arada haberiniz olsun gigbayt ekran kartlarında büyük problem var içindeki macun ısınınca akıyor ellerinde kalan ürünleri kitlemeye çalışıyorlar revizyon görmeden gigabayt kart almayın

game garajda abdullahın sistemi var gravix 5a onda 5070ti ve diger şeyleri özelleştirip alabilrisiniz

2. bu sistem alınmaz bu arada haberiniz olsun gigbayt ekran kartlarında büyük problem var içindeki macun ısınınca akıyor ellerinde kalan ürünleri kitlemeye çalışıyorlar revizyon görmeden gigabayt kart almayın
ben bu sistemi defalarca topladım kendimce özelleştirdim ama bütçemi biraz aşıyor önerin için teşekkür ederim <3
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

böyle bir sistem toplasam nasıl olur peki ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,128
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri