RYZEN 7 7800X3D İÇİN SOGUTUCU ÖNERİSİ

zorlu123123

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
241
RYZEN 7 7800X3D için sogutucu önerinizi bekliyorum

kasam 240mm destekliyor galiba 240mm yeterli bir sogutucu fikirlerinizi bekliyorum uygun bütçeli olması tercihimdir teşekkürler şimdiden

Kasan ne?

corsair spec delta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

corsair spec delta

corsair spec delta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öne takarsın şunu al.

Öne takarsın şunu al.
öne takmam ekran kartı için sorun oluşturumu hava akışı azalıcagı için ısınmıyor genelde 3060ti dual asus modelli

Thermalright pearless asassin 120 se öneririm çoğu 240 lik hava sogutuchyu tokatlıyor üstelik çok uygun fiyatlı üstelik sıvı sogutmalara nazaran bozulması imkansız çok daha uzun ömürlü stabil

öne takmam ekran kartı için sorun oluşturumu hava akışı azalıcagı için ısınmıyor genelde 3060ti dual asus modelli
Hayır Çok bir fark olmaz. Hatta sıvı soğutmanın fanlar daha yüksek RPM döndüğü için daha serin bile çalışabilir.

Thermalright pearless asassin 120 se öneririm çoğu 240 lik hava sogutuchyu tokatlıyor üstelik çok uygun fiyatlı üstelik sıvı sogutmalara nazaran bozulması imkansız çok daha uzun ömürlü stabil
bunun bi tık iyisi benim şuanki işlemcimin üzerinde 3 boruluar serin tutuyorda 7800x3d için yeterli olucagını sanmıyorum herkes sıvı öneriyor

bunun bi tık iyisi benim şuanki işlemcimin üzerinde 3 boruluar serin tutuyorda 7800x3d için yeterli olucagını sanmıyorum herkes sıvı öneriyor
Sizin sogutucunuz nedir noctua nh 15 değilse thermalright dan daha iyi hava soğutucu yok sıvı soğutucu evet daha iyi sogutucaktir ama fiyat farkına ve stabil olmamasiyla değmez bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,518
Üyeler
183,848
Son üye
bexonway
Geri