Öneri Ryzen 7 7800x3D işlemci için iyi midir ?

Yeterli

Yeterli bir yorum yapmışsınız eğer gelecekte işlemci yükseltmesi yapmak istersem uygun mudur yapabilir miyim yani
hocam sen ne oynuyorsun pc nin diğer bileşenler nedir diğer yükseltme yapmak istersen ne için istiyorsun bu bilgiler önemli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam sen ne oynuyorsun pc nin diğer bileşenler nedir diğer yükseltme yapmak istersen ne için istiyorsun bu bilgiler önemli
haa anakart linkiymiş anakart canavar gibi 9800x3d de koysan bana mısın demez

Yeterli bir yorum yapmışsınız eğer gelecekte işlemci yükseltmesi yapmak istersem uygun mudur yapabilir miyim yani
Am6 soket yapısında işlemci çıkmazsa evet uygun yükseltmeye asus için rog tepe modellerin sınıfı zaten 7800x3dden 9800x3d yada 9950x3d geçsende yok demez kart

Son düzenleme:
Son düzenleme:
eğer ki içerik üretmiyorsan, 40 gbps usb portlari senin için önemli değilse, capture card veya 5 tane ssd takmayacaksan sisteme. x870 almak mantıksız, tepe model b850 alıp geç. zamanin varsada bu videoyu izle bilgilen
burada herkes öneriyor diye illa x870 almak zorunda degilsin

Bu 3'ü arasında kaldım sizce hangisini almam daha doğru olur işlemci 7800x3d 850 watt gold psu var
İleriye dönük bir şey olsun istiyorum

Son düzenleme:
Bu 3'ü arasında kaldım sizce hangisini almam daha doğru olur işlemci 7800x3d 850 watt gold psu var
İleriye dönük bir şey olsun istiyorum
b850e veya rog strix b850f

Sırf sana yazmak için üye oldum :D . Ben MSI B850 gaming plus wifi kullanıyorum çok güzel anakart yüksek fiyatlar ödemek yerine başka bir tarafa kaydırabilirsin aradaki bütçeyi.

Sırf sana yazmak için üye oldum :D . Ben MSI B850 gaming plus wifi kullanıyorum çok güzel anakart yüksek fiyatlar ödemek yerine başka bir tarafa kaydırabilirsin aradaki bütçeyi.
Asus Rog X870E-E aldım.Ekran kartım sadece rtx 3070 kaldı geri kalan parçalar beni tatmin ediyor
İşlemci:Ryzen 7 7800x3d
Ram: G.Skill Trident Z5 NEO RGB Serisi 32GB
PSU: MSİ 850GLI Gold Sertifikalı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,223
Üyeler
183,396
Son üye
rand0m1i