Çözüldü✓ Ryzen 7 7800x3d PSB farklılığı

Reaksiyon skoru
3
Ryzen 7 7800x3d aldım gelen işlemci farklı bi PSB ile geldi neden farklı, eklediğim görselde işaretlediğim yerde pinler yok bir sorun oluşturur mu, ayrıca orjinallik kontrolünü nasıl yapabilirim. Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

Ekler

• IMG_2431.jpeg
    IMG_2431.jpeg
    859.7 KB · Hit: 51
  • IMG_2431.jpeg
    IMG_2431.jpeg
    465.6 KB · Hit: 46
bir kaç kişi aynı sorunu yazmış ama performans vs hiç bir farklılığı yok denilmiş

Ryzen 7 7800x3d aldım gelen işlemci farklı bi PSB ile geldi neden farklı, bir sorun oluşturu mu, ayrıca orjinallik kontrolünü nasıl yapabilirim. Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim
çünkü tray işlemci almışsın sorun yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

TRAY İŞLEMCİ NEDİR: AMD TOPLU SEKİLDE 50 100 200 500 ADET GİBİ TEK KOLİ TEK PAKET gönderir aynı ürün sadece kutusuz ulaşım daha kolay olduğu için

yani orijinal ürün

gibi

Ekler

• images (7).jpeg
    images (7).jpeg
    42.9 KB · Hit: 30
Farketmiyor performans aynı sadece üretildiği fabrika bantta değişiklik olmuş oluyor. Bendeki de bu şekilde
Teşekkürler
çünkü tray işlemci almışsın sorun yok

TRAY İŞLEMCİ NEDİR: AMD TOPLU SEKİLDE 50 100 200 500 ADET GİBİ TEK KOLİ TEK PAKET gönderir aynı ürün sadece kutusuz ulaşım daha kolay olduğu için

yani orijinal ürün

gibi
teşekkürler o pinlerin görevi nedir peki olup olmaması bir şeyi değiştirir mi

laaan ben ona hiç bakmadım sadece kutusuz geldi sorun olurmu diye anladık konuyu

sahte olabilir ha

teşekkürler o pinlerin görevi nedir peki olup olmaması bir şeyi değiştirir mi
Pinler genelde anakartta monteli olur hocam işlemcideki yanlarda pin olmaması bir sorun yaratmaz.
Aynı performansı alırsın bir problem olmaz güle güle kullan :)

PSB değil PCB üzerindeki SMB'ler yok ama endişe etmene gerek yok yeni üretimlerde böyle.

Pinler genelde anakartta monteli olur hocam işlemcideki yanlarda pin olmaması bir sorun yaratmaz.
Aynı performansı alırsın bir problem olmaz güle güle kullan :)
Teşekkürler

PSB değil PCB üzerindeki SMB'ler yok ama endişe etmene gerek yok yeni üretimlerde böyle.
Teşekkür ederim

Geri