benim önerim win11 e geçin bende win10 da direttim fakat win11 e geçme zamanı geldi gibi.Alıntıyı görüntüle böyle bir sistemde revios kullanmak mantıklımıdır sence bide sadece cs2 oynuyorum win10 mu win11 mi kullanmalı
benim önerim win11 e geçin bende win10 da direttim fakat win11 e geçme zamanı geldi gibi.Alıntıyı görüntüle böyle bir sistemde revios kullanmak mantıklımıdır sence bide sadece cs2 oynuyorum win10 mu win11 mi kullanmalı
Modlu işletim sistemi bence mantıklı değil, evet güzel performans getirisi oluyor ama, ilerleyen zamanlarda stabilite bozulabilir, w11 kullanıyorum, önerebilirim, o sistemde zaten fps 500 ün altına inmeyecektir, 380hz monitör gayet yeterli gelir.Alıntıyı görüntüle böyle bir sistemde revios kullanmak mantıklımıdır sence bide sadece cs2 oynuyorum win10 mu win11 mi kullanmalı
zaten revios öncesi de 500 altı düşmüyorduım ara sıra 350 lere düşüyor oda nadirModlu işletim sistemi bence mantıklı değil, evet güzel performans getirisi oluyor ama, ilerleyen zamanlarda stabilite bozulabilir, w11 kullanıyorum, önerebilirim, o sistemde zaten fps 500 ün altına inmeyecektir, 380hz monitör gayet yeterli gelir.
%1 fps drop yiyorsunuz, manuel timing ile büyük ölçüde toparlanıyor, boş bir zamanınızda, birkaç saat deneme ile güzel değerler yakalanabilirzaten revios öncesi de 500 altı düşmüyorduım ara sıra 350 lere düşüyor oda nadir
o konulardan pek anlamıyorum aslında anlayan biri bulsam dc üzerinden yardım edicek 1 kere tam ayar yapıp daha ellemek istemiyoruım%1 fps drop yiyorsunuz, manuel timing ile büyük ölçüde toparlanıyor, boş bir zamanınızda, birkaç saat deneme ile güzel değerler yakalanabilir