Aleyküm selam.Es selamun aleykum. Ryzen 7 7800x3d işlemci ile Thermalright Peerless Assassin 120 se kullanmayı düşünüyorum bu ikili için en performanslı macun nedir?
zaten fanın yanında tf4 macun geliyor olması lazımEs selamun aleykum. Ryzen 7 7800x3d işlemci ile Thermalright Peerless Assassin 120 se kullanmayı düşünüyorum bu ikili için en performanslı macun nedir?
hangi soğutucu ile görüyorsun?geliyor ama şuan o macun ile ryzen 5 5600 de oyunlarda 71 görüyorum. 7 7800x3d ye geçince daha da artar diye düşünüyorum.
montajda hata olabilir yada macunu sürüş tekniğinde yada kasanın hava akışında ama tf4 zaten piyasadaki iyi macunlardan biriThermalright Peerless Assassin 120 se ile ryzen 5 5600 kullanıyorum şuan ve oyunlarda max 71 i gördüm.
banada sıcaklık fazla gibi geldi bi sıkıntı olabilir.montajda hata olabilir yada macunu sürüş tekniğinde yada kasanın hava akışında ama tf4 zaten piyasadaki iyi macunlardan biri
bir tık fazla geldi kasa hava akışım kötü x123 soğutucu var max 75 gördüm bendegeliyor ama şuan o macun ile ryzen 5 5600 de oyunlarda 71 görüyorum. 7 7800x3d ye geçince daha da artar diye düşünüyorum.
Elinde TF4 varsa kullan yoksa MX6 al. Sıcaklık fazla demen için fan rpm ve avarage sıcaklık önemli. 71 gördün ama spike şeklinde mi yoksa avarage 68-71c mi o önemli.banada sıcaklık fazla gibi geldi bi sıkıntı olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Zaten onuda bulamadım MX-6 yeterli diyorsun onu alıyım.
Assassin king 120 se ile r5 5600 OC yapmış halimle bile (4650 mhz 1.275V) oyunlarda maks 70 görüyorum. Hatta 70 bile görmedim. Sende başka bir sıkıntı var benceThermalright Peerless Assassin 120 se ile ryzen 5 5600 kullanıyorum şuan ve oyunlarda max 71 i gördüm.