5000 serisini beklese daha iyi olmaz mı sizce cünkü bende de aynı islemci var bende kararsız kaldım vallaeğer 4k çözünürlük için alıyorsanız 4080 super vram farkını gösterebilir ama 2k da 4070ti super daha fiyat performans
2k monitör alicam hem PlayStation 5 için hem PC içineğer 4k çözünürlük için alıyorsanız 4080 super vram farkını gösterebilir ama 2k da 4070ti super daha fiyat performans
5000 serisi çok pahalı olacak diyorlar o açıdan beklemek istemedim ama bilmiyorum5000 serisini beklese daha iyi olmaz mı sizce cünkü bende de aynı islemci var bende kararsız kaldım valla
Soğutucu olarak ne kullanıyorsunuz2k monitör alicam hem PlayStation 5 için hem PC için
Mesaj otomatik birleştirildi:
5000 serisi çok pahalı olacak diyorlar o açıdan beklemek istemedim ama bilmiyorum
Şuan sıfırdan sistem topluyorum ama thermalight frost commander hava soğutma almayı düşünüyorum.Soğutucu olarak ne kullanıyorsunuz
Aynı sekilde bende sıfır kuruyorumŞuan sıfırdan sistem topluyorum ama thermalight frost commander hava soğutma almayı düşünüyorum.
Anakart ne aldınızŞuan sıfırdan sistem topluyorum ama thermalight frost commander hava soğutma almayı düşünüyorum.
MSI MAG B650 Tomahawk aldım 8 bine 9700x aldım 12 bine KC3000 4TB SSD 11 bine aldımAynı sekilde bende sıfır kuruyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anakart ne aldınız