Hocam hazır sistemde uygun görünüyor. Toplu bir şekilde almak istediğim için bu sistem düzgün mu onu sormak istedim.Kasayı ve bellekleri değiştirin. Patriot artık F/P değil, geri kalanlar güzel.
Yeni milli ramlerimiz bunlar.
![]()
Lexar Ares RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 INTEL XMP 3.0 – AMD EXPO DDR5 Siyah Ram (LD5BU016G-R6000GDLA)
DDR4’ün yerini alan ve daha yüksek hız, daha düşük güç tüketimi, daha fazla bant genişliği sunan en güncel bellek teknolojisine vurgu yapar. Oyun, içerik üretimi, çoklu görev ve veri işleme gibi…www.gaming.gen.tr
Çok çok yüksek ihtimalle değil. Değiştirin kasayı.Hocam hazır sistemde uygun görünüyor. Toplu bir şekilde almak istediğim için bu sistem düzgün mu onu sormak istedim.
Kasanın görüntüsü güzel de birkaç kişi daha kasayı kötülemiş neden böyle dediniz söyler misiniz bilmediğim için soruyorumÇok çok yüksek ihtimalle değil. Değiştirin kasayı.
PSU ne idüğü belli olmayan bir model. Sırf kasa için almazdım.Kasanın görüntüsü güzel de birkaç kişi daha kasayı kötülemiş neden böyle dediniz söyler misiniz bilmediğim için soruyorum
kasa dışında güzel sistem kasanın kötü olmasının sebebi çok kötü marka ve kasa içinde psu ile geliyor aynı marka psu yani bu parayı verip sisteminin o psuya emanet edeceksen ilk haftadan parçaların yanmasını göze alıyorsun demektirKasanın görüntüsü güzel de birkaç kişi daha kasayı kötülemiş neden böyle dediniz söyler misiniz bilmediğim için soruyorum
Peki hocam bütçeyi çok aşmak istemiyorum sizce hangi kasa alınabilir.kasa dışında güzel sistem kasanın kötü olmasının sebebi çok kötü marka ve kasa içinde psu ile geliyor aynı marka psu yani bu parayı verip sisteminin o psuya emanet edeceksen ilk haftadan parçaların yanmasını göze alıyorsun demektir
Vento en alınası model.Peki hocam bütçeyi çok aşmak istemiyorum sizce hangi kasa alınabilir.
Peki PSU sistemi korur mu olası durumlardaVento en alınası model.
Standart ana korumaları var.Peki PSU sistemi korur mu olası durumlarda
3ü arasında en makulu ventoPeki hocam bütçeyi çok aşmak istemiyorum sizce hangi kasa alınabilir.