Aynen dm de alıyordum yt deki videolar çok fark ediyor fps açısından da bi şaşırdımdm de alıyorsan fena değil, o test videolarında custom windows kullanıyorlar pc tüm gücünü oyuna veriyor gibi bir mevzu vardı zannedersem
Normal oyunda ne alıyorsun rekabetci mesela dust 2 ayarların düşük müAynen dm de alıyordum yt deki videolar çok fark ediyor fps açısından da bi şaşırdım
Hiç girmedim henüz ayarlar düşük gölge ile bi ayar daha ortaydı sadece çözünürlük 1280x960Normal oyunda ne alıyorsun rekabetci mesela dust 2 ayarların düşük mü
1080p düşük ayarda bi rekabetci girip yazar mısınHiç girmedim henüz ayarlar düşük gölge ile bi ayar daha ortaydı sadece çözünürlük 1280x960
yt videolarını atölye haritalarında yapıyorlar hocam dm de değil, dediğim gibi dmde 20kişi falan olduğundan 400 500fpsler normalAynen dm de alıyordum yt deki videolar çok fark ediyor fps açısından da bi şaşırdım
Denerim hocam ama 1280x960 daha fazla fps vermesi gerekmez mi?1080p düşük ayarda bi rekabetci girip yazar mısın
Hocam şöyle bir şey varyt videolarını atölye haritalarında yapıyorlar hocam dm de değil, dediğim gibi dmde 20kişi falan olduğundan 400 500fpsler normal
rekabetçide sen kaç alıyorsun hocamDenerim hocam ama 1280x960 daha fazla fps vermesi gerekmez mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam şöyle bir şey var
Açıkcası denemedim ama bu kadar fark ediceğini düşünmüyorum ölüm maçında 400 rekabetçide 700-800 olmaz herhalderekabetçide sen kaç alıyorsun hocam
oluyor hocam ben yoldaş oynuoyorum 450fps dm giriyorum 250fpsAçıkcası denemedim ama bu kadar fark ediceğini düşünmüyorum ölüm maçında 400 rekabetçide 700-800 olmaz herhalde
Hocam ayrıca bios ayarı vs yapmadım yapmam gerekli miydi?oluyor hocam ben yoldaş oynuoyorum 450fps dm giriyorum 250fps