bazen kule tipleri sıvı soğutmalardan iyi performans gösteriyor brom ondan konu açayım dedimHocam üstte ki sıvı soğutucu zaten her türlü alttakinden daha iyidir.
Tamam da hocam alttaki çok giriş seviye bir hava soğutucu zaten.bazen kule tipleri sıvı soğutmalardan iyi performans gösteriyor brom ondan konu açayım dedim
anladım brom, ryzen5 7500f için alacağım işte kararsız kaldım hangisi yeterli gelir sizce?Tamam da hocam alttaki çok giriş seviye bir hava soğutucu zaten.
Üstte ki güzel ucuza çözeyim dersen Pearless Assassin hava soğutucu bakabilirsin. 1500-1700Tl arasına bulunuyor genelde.anladım brom, ryzen5 7500f için alacağım işte kararsız kaldım hangisi yeterli gelir sizce?
yok 2k bütçem varÜstte ki güzel ucuza çözeyim dersen Pearless Assassin hava soğutucu bakabilirsin. 1500-1700Tl arasına bulunuyor genelde.
fazla mı gelir sıvı soğutmapeerless assassine thermalright assassin burst var 6 bakır borulu o yeter hocam
Sıvı soğutma tercih hocam ama bütçe varsa al geç yapabilirsiniz.yok 2k bütçem var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
fazla mı gelir sıvı soğutma
peki knk bir şey soracağım sanaSıvı soğutma tercih hocam ama bütçe varsa al geç yapabilirsiniz.
gereksiz bence.he biraz görünüşte olsun diyorsan al.yok 2k bütçem var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
fazla mı gelir sıvı soğutma
önereceğin nedir knkm kule tipinde pekigereksiz bence.he biraz görünüşte olsun diyorsan al.