Leş gibi leş. İtopyadan toplama. Böyle bütçeye AMD ekran kartı birde membran klavyeTavsiyelerinizi bekliyorum
Bu nasıl arkadaşlar ekstra nasıl bir monitör eklemek gerekli veyahut bu fiyata daha iyisi olur muHelios/HAF700 INTEL-RTX4080 - Game Garaj
Helios/HAF700 INTEL-RTX4080, Intel İşlemci Seçenekleri ,DDR5 anakart ve Ramler, Nvıdıa GeForce RTX 4080 ekran kartı modelleri ile Helios/HAF700 INTEL-RTX4080, hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
Altta bir sistem atıldı ona bakabilir misin veyahut senin önerin var mıdırLeş gibi leş. İtopyadan toplama. Böyle bütçeye AMD ekran kartı birde membran klavye
Yani bu kadar para çıkacaksa yakışırı 4k monitör ama çok pahalı olur o, en az 2k monitör almak gerekliBu nasıl arkadaşlar ekstra nasıl bir monitör eklemek gerekli veyahut bu fiyata daha iyisi olur mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Altta bir sistem atıldı ona bakabilir misin veyahut senin önerin var mıdır
Sadece kasaya kaç tl ayırdınız?Bu nasıl arkadaşlar ekstra nasıl bir monitör eklemek gerekli veyahut bu fiyata daha iyisi olur mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Altta bir sistem atıldı ona bakabilir misin veyahut senin önerin var mıdır
60-70 bin civarı düşünüyorum ama daha uygun fiyatlara daha mantıklı sistemler olursa neden olmasın aklımda ki fiyat aralığı uçuk biraz 40-80 civarı çok bilgim yok bu yüzden kararsızım ve üst düzey bir sistem istiyorumSadece kasaya kaç TL ayırdınız?
Kral kusura bakma ama böyle kazık yemişsin 18k o ekran kartıTavsiyelerinizi bekliyorum
Kanka satın almadım sadece bana önereceğiniz en iyi sistem nedir hani örnek veriyorum 50bine bundan daha iyisi yok veyahut şu x fiyata daha iyisi yokKral kusura bakma ama böyle kazık yemişsin 18k o ekran kartı
Cidden iyi olsun istiyorum sistem önerin varsa alabilirimHocam eğer iş için almıyorsaniz bütçe biraz abartı degilmi ?