Neler Yeni

Ryzen 9 7950x - Rtx 4060

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Caner Aktaş
Arkadaşlar merhaba. Bugün pek fazla donanım bilgim olmasa da bir sistem toplamaya çalıştım ve umarım uyumlu bir sistem toplamışımdır.
Genellikle işlemci ve ram yoğunluklu programlar ile çalıştığım için ekran kartına fazla bir ücret vermek istemedim.
Aklıma takılan soru bu;
Aldığım kasanın içerisinde PSU var ve acaba bu psu iyi midir ? Herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım ?
Anakart konusunda biraz araştırma yaptım ama gene de sizlerin de fikirleri benim için çok önemli.
Genel olarak tavsiyelerinizi ve cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar.
Sistem Linki

Not: Kasa şuan stoklarda olmadığı başka bir kasa ekledim.
Kasa Linki

Son düzenleme:

fazlilhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Fazlı
Hocam aldın mı PC yi. Bende iş odaklı bir pc bakıyorum 7950x li. Arada kaldım çok

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Emirhan
Arkadaşlar merhaba. Bugün pek fazla donanım bilgim olmasa da bir sistem toplamaya çalıştım ve umarım uyumlu bir sistem toplamışımdır.
Genellikle işlemci ve ram yoğunluklu programlar ile çalıştığım için ekran kartına fazla bir ücret vermek istemedim.
Aklıma takılan soru bu;
Aldığım kasanın içerisinde PSU var ve acaba bu psu iyi midir ? Herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım ?
Anakart konusunda biraz araştırma yaptım ama gene de sizlerin de fikirleri benim için çok önemli.
Genel olarak tavsiyelerinizi ve cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar.
Sistem Linki

Not: Kasa şuan stoklarda olmadığı başka bir kasa ekledim.
Kasa Linki
66k'ya 4060 ve 7950x almak için kafayı yemiş olmanız gerekiyor hocam ve o kasaya 360mm sıvı soğutucu zaten olmuyor

fazlilhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Fazlı
Peki ne önerirsin hocam. Elimde 4070 gaming x slim var. İşlemci güçlü olsun diyorum. Amd tarafındayım
66k'ya 4060 ve 7950x almak için kafayı yemiş olmanız gerekiyor hocam ve o kasaya 360mm sıvı soğutucu zaten olmuyor

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Musa Topçu
Tek tek toplayarak 9950x li sistem toplayabilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Tuncay Kantarcı
İlgilendiği Kategoriler
Taşımacılık
7500f alabilirsiniz yeterli olur 4070 için
Adam oyun demiyor ram ve işlemci ağırlıklı diyor ,

Ryzen 9 7950x, 64GB Ram (32 de olabilir ama yüksek ağırlıklı olduğunu düşündüğüm için 64 dedim) ve RTX 4070 gibi bir dizayn bu adamın işini çözer

fazlilhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Fazlı

Ryzen 9 7950x, 64GB Ram (32 de olabilir ama yüksek ağırlıklı olduğunu düşündüğüm için 64 dedim) ve RTX 4070 gibi bir dizayn bu adamın işini çözer
Aynen oyunla işim yok hocam. Hatta oyun yükleyeceğimi sanmıyorum. Photoshop ve kısa renderlar. Ram ve işlemci sağlam olsun yeter. Ssd Samsung yüksek okuma yazma. Yeter yani bana.

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Tuncay Kantarcı
İlgilendiği Kategoriler
Taşımacılık
Aynen oyunla işim yok hocam. Hatta oyun yükleyeceğimi sanmıyorum. Photoshop ve kısa renderlar. Ram ve işlemci sağlam olsun yeter. Ssd Samsung yüksek okuma yazma. Yeter yani bana.
Ram 32 yapalim ozaman 64 çok gereksiz olur CPU gücü gerektiği kadar GPU gücüde lazım Ryzen 7 7800X3D ile RTX 4070 senin için yeterde artar bile illa işlemciyi okadar ucmana gerek yok ona ödeyeceğin paraya gidip daha yüksek depolama alanına sahip SSD ler tercih edebilir veya 8TB gibi bir HDD alabilirsin

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Emirhan

Görmemişim hocam

fazlilhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Fazlı
Ram 32 yapalim ozaman 64 çok gereksiz olur CPU gücü gerektiği kadar GPU gücüde lazım Ryzen 7 7800X3D ile RTX 4070 senin için yeterde artar bile illa işlemciyi okadar ucmana gerek yok ona ödeyeceğin paraya gidip daha yüksek depolama alanına sahip SSD ler tercih edebilir veya 8TB gibi bir HDD alabilirsin
Sanırım dediğinizi yapıcam hocam. Depolamayı yükseltip işlemciyi bi tık düşürücem. Ana kart konusunda kararsız kaldım sadece.
Msı pro x870 wifi 8200 fazla mı gelir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,893
Üyeler
160,618
Son üye
MILO4D
Top Bottom