nvidia ekran kartıyla hediye oyun var mı bilen duyan eden?
Bazi Modellerinde Warhammer Hediye Gene 400 500 Tl Lik Bi Oyun Ama 1 2 Ay Icinde Almis Olman Lazim Yoksa Vermeznvidia ekran kartıyla hediye oyun var mı bilen duyan eden?
itopyada 3060ti hazır sistem almıştım 15 gün geçti. partnermidir acaba itopya yada amd'den farklı şekilde mi alıyoruz acaba.Bazi Modellerinde Warhammer Hediye Gene 400 500 TL Lik Bi Oyun Ama 1 2 Ay Icinde Almis Olman Lazim Yoksa Vermez
İtopya ile iletişime geçin, onlar kodu verecek.itopyada 3060ti hazır sistem almıştım 15 gün geçti. partnermidir acaba itopya yada amd'den farklı şekilde mi alıyoruz acaba.
İşlemci ve ekran kartı nedir? Satıcısı hangi firma?black friday 2 hazır sistem satın almıştım bu sistemede geçerlimi ? itopyadan
Gecerlidie bi ara sor istersen yinedeitopyada 3060ti hazır sistem almıştım 15 gün geçti. partnermidir acaba itopya yada amd'den farklı şekilde mi alıyoruz acaba.
ryzen 5 5600 gigabyte rtx 3060 tiİtopya ile iletişime geçin, onlar kodu verecek.
AMD Rewards sitesinden kodu aktive edip Steam, epic games hangisine verdiyse hesabınızı bağlayıp alacaksınız oyunu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşlemci ve ekran kartı nedir? Satıcısı hangi firma?