Ryzen Pc ile Series S takas

F1nerF1rst

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,512
Selamlar Ryzen 3 3100 Rx 580 mortar max Wd 512gb m2 xigmatek kule tipi 550w modüler psu bir sistemim var elimde Series S takas teklifi geldi kutulu yanında 2 adet kol var beyaz ve mavi takas kabul etmeli miyim sisteme karşılık veya nelere dikkat etmeliyim alırsam ne sormalıyım arkadaşa

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
2. el fiyatlarını bilmiyorum ama oyun performansı olarak daha iyidir series s. kolları orijinal mi?
garanti ve kolları soruyorum hocam birde oyun açısından çokta önemli değil ticareti önemli bana sattığım sistem 3D yazıcıda baskı için kullanıyordum arrık kullanmıyorum ondan satıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2. el fiyatlarını bilmiyorum ama oyun performansı olarak daha iyidir series s. kolları orijinal mi?
kollar orjinalmiş garanti bitikmiş

Selamlar Ryzen 3 3100 Rx 580 mortar max Wd 512gb m2 xigmatek kule tipi 550w modüler psu bir sistemim var elimde Series S takas teklifi geldi kutulu yanında 2 adet kol var beyaz ve mavi takas kabul etmeli miyim sisteme karşılık veya nelere dikkat etmeliyim alırsam ne sormalıyım arkadaşa
Orijinal kol ve sorunsuzsa konsol bence elindeki sistemden mantıklı

pes fifa banlı mı xbox store banlı mı diye baksan yeter
sordum ban yok dedi tekrardan görüntü istedim wpden atması için

Orijinal kol ve sorunsuzsa konsol bence elindeki sistemden mantıklı
yani hocam sistemi keyfi satıyorum zaten kullanmıyorum şuan 3D yazıcı sistemiydi aslında satıp ekran kartını güncellemekti hedefim kendi sistemimin

• Beğen
Dusunmeden takasla

Yapma series s çöp çünkü kasana rtx 2060 tak ondan daha iyi olur

sordum ban yok dedi tekrardan görüntü istedim wpden atması için

yani hocam sistemi keyfi satıyorum zaten kullanmıyorum şuan 3D yazıcı sistemiydi aslında satıp ekran kartını güncellemekti hedefim kendi sistemimin
Ne için kullanacağına bağlı o zaman karar ver

Son düzenleme:
  • Beğen
satışta elden çıkması hızlı olursa bana farketmez

hocam kendi sistemim var 1 tane daha bu 2.iş pcsi rzyen 5500 sistemim var yanında daha
Ne kadar hızlı satılır bilemem ama 12 yıllık ps4 bile daha hızlıdır

Geri