O zaman macuna kalıyor ihtimal hocam.Yok hocam aşırı kullanmadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Takmasam doğru yere anında 95 derece görüp kapanıyor PC onu montajını yaparken yaşadım
Macunu spatulasiyla sürdüm ince bir katman ince bir katmanda soğutma plakasinda vardı yaniO zaman macuna kalıyor ihtimal hocam.
Elbette kanks ilk kez bir sisteme sıvı soğutma takmıyorumjelain? söktünmü
Soğutmada varsa genelde sürmeyin diyorlar ama bilemiyorum hocam başka çok da deneyecek bir şeyimiz kalmıyor.Macunu spatulasiyla sürdüm ince bir katman ince bir katmanda soğutma plakasinda vardı yani
Hocam peki onun haricinde öneriniz nedir zaten içime hiç sinmedi fan rpm Max 1500 pump 3000 özellikli dandik bir soğutma yeni alacağım 360 lık ne önerirsiniz bütçe 8 k civarı her halde yeni güçlü rpm fanli ve pump değeri 3 k üzeri işi çözer diye düşünüyorum önerin var mı marka model am5 destekliSoğutmada varsa genelde sürmeyin diyorlar ama bilemiyorum hocam başka çok da deneyecek bir şeyimiz kalmıyor.
Uçak motoru gibi ses çıksa pek problem etmek yeter ki işlemci buz tutsunHocam peki onun haricinde öneriniz nedir zaten içime hiç sinmedi fan rpm Max 1500 pump 3000 özellikli dandik bir soğutma yeni alacağım 360 lık ne önerirsiniz bütçe 8 k civarı her halde yeni güçlü rpm fanli ve pump değeri 3 k üzeri işi çözer diye düşünüyorum önerin var mı marka model am5 destekli
Hocam kasana sığıyorsa Arctic Liquid Freezer III 360 .Hocam peki onun haricinde öneriniz nedir zaten içime hiç sinmedi fan rpm Max 1500 pump 3000 özellikli dandik bir soğutma yeni alacağım 360 lık ne önerirsiniz bütçe 8 k civarı her halde yeni güçlü rpm fanli ve pump değeri 3 k üzeri işi çözer diye düşünüyorum önerin var mı marka model am5 destekli
360 destekliyorHocam kasana sığıyorsa Arctic Liquid Freezer III 360 .
Onun dışında diğer hocalarım yapar öneriler sana. Çok güncel tepe model takip edemedim şu anlık bunu biliyorum.
Yok şöyle. Bu normal 360'lıklar gibi değil. Radyatörü baya büyük diğerlerine göre. Uymayabilir kasana yani. Sıtesinde uyumlu kasalar listesi vardı sanırsam oradan bir bak derim.360 destekliyor
Gerek yok thermalright spirit al geç maks 65 dereceÖncelikle merhabalar şuan asus dual 4070 super li sistem kullanıyorum işlemcim ryzen r5 7600 sıvı soğutma olarak https://www.vatanbilgisayar.com/xig...800rpm-argbam5-lga1700-240mmsivi-sogutma.html bu sıvı soğutmayı kullanıyorum.
AIDA64 Extreme programında cpu anakart ve gpu boşta iken ki sıcaklıkları fotodaki gibidir. Sizce normal mi yoksa daha güçlü bir sıvı soğutma daha rahat ettirir mi beni ? Pek beğendiğimi söyleyemem açıkçası şuanki sıvı soğutmayı.
Anakart ve kasam şu şekilde bunlara uyacak 360 mm lik düşünüyorum sıvı soğutma önerilerinize ihtiyacım var. Bütçe max 7-8 bin tl arası mümkünse daha aşağı fiyatta olup bu değerlerden daha iyi değerler elde ettirecek f/p sıvı soğutma tercihimdir.
Anakart: https://www.vatanbilgisayar.com/msi-b650-gaming-plus-wifi.html
Kasa: https://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-ceres-500-tg-argb-4x140mm-fanli-siyah-midt-atx-kasa.html
Kule tipi kaba duruyor diye sıvı soğutma kullanıyorum kararsız kaldım vallaGerek yok thermalright spirit al geç maks 65 derece
Hocam frost commender nasıl spirit e göreGerek yok thermalright spirit al geç maks 65 derece
Phantom mu assassin pearless mı hocam dediğiniz?Gerek yok thermalright spirit al geç maks 65 derece
140lık fanından dolayı avantajı var ama bence değmez.Hocam frost commender nasıl spirit e göre
Fiyatta sıkıntım yok durumu çözsün yeter bana sıvıya göre bu 2 model cfm hava akımı kısmında daha fazla hava akımı veriyor işlemciye140lık fanından dolayı avantajı var ama bence değmez.
240mm sıvı almayı düşünüyorsan alma phantom sprit al daha performanslı olur diğer türlü 360 sıvı alırsan görünüş olarakta iyi olurFiyatta sıkıntım yok durumu çözsün yeter bana sıvıya göre bu 2 model cfm hava akımı kısmında daha fazla hava akımı veriyor işlemciye