Neler Yeni

Ryzen R5 7600 işlemci için sıvı soğutma önerisi

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,201
İsim
Baran Kut
Fiyatta sıkıntım yok durumu çözsün yeter bana sıvıya göre bu 2 model cfm hava akımı kısmında daha fazla hava akımı veriyor işlemciye
Fiyatta sıkıntın yoksa Frost Commander çek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama ben yine de senin 360'lık alman taraftarıyım. Kule tipi soğutmazdan değil de onların da görüntüsü güzel olabiliyor.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
Burak
240mm sıvı almayı düşünüyorsan alma phantom sprit al daha performanslı olur diğer türlü 360 sıvı alırsan görünüş olarakta iyi olur
Xigmatek liquid killer var tam bir fiyasko kullanıyorum

Fiyatta sıkıntın yoksa Frost Commander çek.

Ama ben yine de senin 360'lık alman taraftarıyım. Kule tipi soğutmazdan değil de onların da görüntüsü güzel olabiliyor.
Pump devri 2500 baktığım modelde bendeki 3k

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,201
İsim
Baran Kut

Bence Arctic Liquid Freezer III 360'a bir şans ver. Memnun kalırsın diye düşünüyorum. Kasan ve anakart modelin nedir hocam?

Bayramdurmus

80+ Bronze

240mm iyi soğutmaz zaten onu phantom sprit daha iyi soğutur eminim :D

Bayramdurmus

80+ Bronze
Öncelikle merhabalar şuan asus dual 4070 super li sistem kullanıyorum işlemcim ryzen r5 7600 sıvı soğutma olarak https://www.vatanbilgisayar.com/xig...800rpm-argbam5-lga1700-240mmsivi-sogutma.html bu sıvı soğutmayı kullanıyorum.
AIDA64 Extreme programında cpu anakart ve gpu boşta iken ki sıcaklıkları fotodaki gibidir. Sizce normal mi yoksa daha güçlü bir sıvı soğutma daha rahat ettirir mi beni ? Pek beğendiğimi söyleyemem açıkçası şuanki sıvı soğutmayı.
Anakart ve kasam şu şekilde bunlara uyacak 360 mm lik düşünüyorum sıvı soğutma önerilerinize ihtiyacım var. Bütçe max 7-8 bin tl arası mümkünse daha aşağı fiyatta olup bu değerlerden daha iyi değerler elde ettirecek f/p sıvı soğutma tercihimdir.

Anakart: https://www.vatanbilgisayar.com/msi-b650-gaming-plus-wifi.html

Kasa: https://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-ceres-500-tg-argb-4x140mm-fanli-siyah-midt-atx-kasa.html
Bu 76 derece boşta mı?

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
Burak
Bu 76 derece boşta mı?
Hocam bende şaşırdım baya görünce bakıyorum habire değişiyor kapattım oyunlari falan DC açık sadece google falan baktım ulan hala düşmüyor dedim napıyor bu işlemci uçak mı kaldırıyor deniz altı mı patlatıyor

Bayramdurmus

80+ Bronze
Hocam bende şaşırdım baya görünce bakıyorum habire değişiyor kapattım oyunlari falan DC açık sadece google falan baktım ulan hala düşmüyor dedim napıyor bu işlemci uçak mı kaldırıyor deniz altı mı patlatıyor
Hahaha aşırı fazla valla 360mm sıvı al en iyisi diğer türlü kule kaba duruyor tavsiye etmem

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
Burak
Hahaha aşırı fazla valla 360mm sıvı al en iyisi diğer türlü kule kaba duruyor tavsiye etmem
Ne zaman f /p sistem dizsem illa 2 katı para harcıyorum sisteme sıvı soğutmayı aldım kasa ve anakarta büyük geldi yakaladım gittim. Linkteki anakart ve kasayı aldım sistem bana gelei 55 k ya gittim ekstra ssd vb şeyler aldım PC oldu 80 90 k üstüne bu soğutma çıktı başıma sahada harcicam

Bayramdurmus

80+ Bronze
Ne zaman f /p sistem dizsem illa 2 katı para harcıyorum sisteme sıvı soğutmayı aldım kasa ve anakarta büyük geldi yakaladım gittim. Linkteki anakart ve kasayı aldım sistem bana gelei 55 k ya gittim ekstra ssd vb şeyler aldım PC oldu 80 90 k üstüne bu soğutma çıktı başıma sahada harcicam
Baya gitmiş ya benim de 45k gitti

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,201
İsim
Baran Kut
Konuda attım hocam linkleride var
Baktım uyumlu gözüküyor. Yani anakartta detay yazmıyor ama millete baktım Tomahawk model ile sığdırmışlar. Bununla bir hayli sığması lazım o zaman.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
Burak
Baya gitmiş ya benim de 45k gitti
Önceki sistemde de aynısı olmuştu hepsini toplasam ortaya 4090 lı sistem çıkar

Baktım uyumlu gözüküyor. Yani anakartta detay yazmıyor ama millete baktım Tomahawk model ile sığdırmışlar. Bununla bir hayli sığması lazım o zaman.
Kasa içi baya geniş ya ama ondanda. Hava soğutmaya şans verip denesem ardından olmaz ise sıvı soğutma tekrar alsam sanki daha iyi

Acaba frost mu yoksa phantom spirit mi almalı hangisi daha hızlı ve güçlü olur

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,201
İsim
Baran Kut
Kasa içi baya geniş ya ama ondanda. Hava soğutmaya şans verip denesem ardından olmaz ise sıvı soğutma tekrar alsam sanki daha iyi
Üzmez hocam Phantom Spirit de Frost Commander da iyi modeller.

Ben derim Phantom Spirit al bütçeni de çok darlama. Performans olarak %1'lik falan fark var zaten aralarında.

Gerçi %1'lik değilmiş hocam dur videosunu atayım kendin karar verirsin.

Aralarındaki fark çok ciddi değil ama ekstra paraya değmez bence.

Phantom Spirit diyorum yine.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,661
Üyeler
159,657
Son üye
Ahmet9611
Top Bottom