Ryzen5 3500x ile darboğaz yapmayacak ekran kartı

Reisler iyi bayramlar. Yazın çalışıp sistem için ortalama 15-16k bütçe ayırmayı düşünüyorum işlemcim AMD Ryzen5 3500x. RAM tek slot 16GB, güç kaynağım VX Plus 400. Ekran kartı bütçem 14-15bine kadar çıkabilir bir de RAM arttırmayı düşünüyorum. İşlemcim ile darboğaz yapmayacak parça önerisi alırım. Güç kaynağı yeterli olur mu bilgilendirirseniz sevinirim. Bilgisayarcı dürtmesin
3060 - rx6600 - 5700xt üstü darboğaz yapar o işlemci r5 5600 alıp ekran kartı almanı öneririm.

Hocam sence Intel'in yeni çıkarttığı B850 alınır mı hem güncel hem aktif şekilde update alıyormuş sanırım.
Hocam o kart için güçlü bir işlemci lazım 7500f en düsük bu işlemci ile kullanılması lazım yoksa pwrformansı çok kötü kalır aynı fiyattaki rx 7600 daha fazla performans verir yani

Hocam o kart için güçlü bir işlemci lazım 7500f en düsük bu işlemci ile kullanılması lazım yoksa pwrformansı çok kötü kalır aynı fiyattaki rx 7600 daha fazla performans verir yani
Anladım hocam eyvallah hemen hemen baştan sistem oluşturmam lazım hemen hemen. PSU kesinlikle değiştirecem ekran kartım çöp işlemci güncellemek lazım RAM arttırmak lazım bakayım satıp baştan kurabilirsem öyle yaparım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,373
Üyeler
183,107
Son üye
TheSOSgal
Geri