Gördüm bunu kutusuz fansız. Fanlı lazım, şimdi ekstra fana para veremem. İleri de kule tipi alacağım.![]()
AMD Ryzen™ 5 5600 3.5GHz (Turbo 4.4GHz) 6 Core 12 Threads 35MB Cache AM4 İşlemci - Tray | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
o zaman en ucuz attığın sanırımGördüm bunu kutusuz fansız, fan lazım şimdi ekstra fana para veremem.
Konularda gezerken gördüm aşağıya konu linkini bırakıyorum; Nays'la 3200 oluyormuş. İşbankası var bende bi deneyeceğim olursa süper olacak.
senin buldukların iyidir...Bugün ya da yarın 2 ya da 3 adet R5 5600 ya da 5600x'li sistem dizeceğim en uygun şuan hangi site de? Varsa indirim de F/p anakart onun da linkini atarsanız sevinirim.
Bulduğum en ucuz,
Var mıdır daha uyguna?
İş bankası olman şart değil.Konularda gezerken gördüm aşağıya konu linkini bırakıyorum; Nays'la 3200 oluyormuş. İşbankası var bende bi deneyeceğim olursa süper olacak.
BOX işlemciyi peşin fiyatına 6 taksitle alabilirsin buradan;Bugün ya da yarın 2 ya da 3 adet R5 5600 ya da 5600x'li sistem dizeceğim en uygun şuan hangi site de? Varsa indirim de F/p anakart onun da linkini atarsanız sevinirim.
Bulduğum en ucuz,
Var mıdır daha uyguna?
o saatlik indirimdi bitti.Konularda gezerken gördüm aşağıya konu linkini bırakıyorum; Nays'la 3200 oluyormuş. İşbankası var bende bi deneyeceğim olursa süper olacak.
Öyle mi güzel bi kayıt olup bakayım, teşekkür ederim.İş bankası olman şart değil.
Farklı banka da olsan oluyor
Amazon adamdır da 17 Eylül'de gelir diyor biraz geç ve diğer sitelerden pahalı. Yoğunluktan sanırım normalde 2 güne teslim ederdi amazon.BOX işlemciyi peşin fiyatına 6 taksitle alabilirsin buradan;
AMD Ryzen 5 5600 İşlemci (Temel Hız: 3.5GHz, Maks. Güç hızı: 4.4GHz'e kadar, 6 çekirdek, L3 önbellek 32MB, Soket AM4) 100-10000927BOX, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
AMD Ryzen 5 5600 İşlemci (Temel Hız: 3.5GHz, Maks. Güç hızı: 4.4GHz'e kadar, 6 çekirdek, L3 önbellek 32MB, Soket AM4) 100-10000927BOX, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trMesaj otomatik birleştirildi:
o saatlik indirimdi bitti.