HP omen 400 ve Razer DeathAdder Essential'e bakabilirsin.Elim büyük olduğu için her mouse olmuyor 9 aydır 30tl lik fare ile idare diyorum. Parmak destekli bir şey arıyorum, olmak zorunda değil elime iyi otursun yeter, bütçeyi birazcık çıkabilirim.
Elim 20 CM
Vatan, Teknosa gibi yerlere gidip mouse'ları deneyebilirsin. Öyle daha iyi olur.Elim büyük olduğu için her mouse olmuyor 9 aydır 30tl lik fare ile idare diyorum. Parmak destekli bir şey arıyorum, olmak zorunda değil elime iyi otursun yeter, bütçeyi birazcık çıkabilirim.
Elim 20 CM
Hp 400'e baktım elime küçük gelir oHP omen 400 ve Razer DeathAdder Essential'e bakabilirsin.
Teknosa var bi tek burda ordada fiyatlar çok uçukVatan, Teknosa gibi yerlere gidip mouse'ları deneyebilirsin. Öyle daha iyi olur.
Ordan al demiyorum sadece dene beğendiğin modeli internetten daha ucuza bulursun zaten.Hp 400'e baktım elime küçük gelir o
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teknosa var bi tek burda ordada fiyatlar çok uçuk
12.8 cm mouse Nasıl küçük gelir? Bundan daha büyük var mı?Hp 400'e baktım elime küçük gelir o
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teknosa var bi tek burda ordada fiyatlar çok uçuk
Elim büyük olduğu için her mouse olmuyor 9 aydır 30tl lik fare ile idare diyorum. Parmak destekli bir şey arıyorum, olmak zorunda değil elime iyi otursun yeter, bütçeyi birazcık çıkabilirim.
Elim 20 CM
3-4 yıl 50 tllik mousela idare eden bne.Razer DeathAdder Essential bakabilirsin.Elim büyük olduğu için her mouse olmuyor 9 aydır 30tl lik fare ile idare diyorum. Parmak destekli bir şey arıyorum, olmak zorunda değil elime iyi otursun yeter, bütçeyi birazcık çıkabilirim.
Elim 20 CM
Eğer visa kartı varsa 50 tl indirimle alabilir. 290 tl oluyor.Elin büyük ve parmak destekli arıyorsan 100 daha çık Basilisk X HyperSpeed al .
parmak desteği başparmak kısmında değil sağ tarafta serçe ve yüzük parmağı için istiyorumElin büyük ve parmak destekli arıyorsan 100 daha çık Basilisk X HyperSpeed al .