❌İndirim Bitti! S Link USB fan 41TL [AMAZON]

powerbank e takıp gezeblirsiniz dışarıda tek öyle işe yarar başka türlü yaramaz.

beler laptopun ekranına yakın durmak için fotodaki kullanıyorum acaba iş görürmü ürün, sonuçta fana bayağı yakın durucam.Alıntıyı görüntüle
Gidip ikinci el kasa fanı alıp uçlarını kesip kırmızı ve siyahı farklı bir usb kablodan kestiğin usbnin uçları ile birleştirirsen laptopunun usb yerine takıp serinlemek daha mantıklı xd

Çok işe yarayacağı ile ilgili herhangi bir iddiada bulunmadım, millet işi gücü bırakıp muhabbete gelmiş gibi :D

valla ben de vantilatör arıyorum masaüstünde kullanmalık ama bu gercekten fayda edecek bi şey gibi durmuyor valla
1746599317501.webp

Bu tarz cihazlar bedava olsa ile sakın almayın bizim ofiste vardı dümenin tillahı. Hiçbir işe yaramıyor.
Evet dibinde dahi olsan hiçbir işe yaramıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben geçen yaz sanayi tipi vantilatör aldım 3 derecesi var daha 1. dereceden yukarıya geçemedim klima gibi mübarek mükemmel valla. Sadece sesi fazla ama kulaklık taktığım için dert olmuyor pc başında kullanıyorum.

Alıntıyı görüntüle
Bu tarz cihazlar bedava olsa ile sakın almayın bizim ofiste vardı dümenin tillahı. Hiçbir işe yaramıyor.
Evet dibinde dahi olsan hiçbir işe yaramıyor.

Ben geçen yaz sanayi tipi vantilatör aldım 3 derecesi var daha 1. dereceden yukarıya geçemedim klima gibi mübarek mükemmel valla. Sadece sesi fazla ama kulaklık taktığım için dert olmuyor pc başında kullanıyorum.
link var mi

bu setup ile karpal tünel olursun
Kurulum acık değişti hocam. Klavyeyi laptopun arkasına alıp laptopu biraz indirdim.

Gidip ikinci el kasa fanı alıp uçlarını kesip kırmızı ve siyahı farklı bir usb kablodan kestiğin usbnin uçları ile birleştirirsen laptopunun usb yerine takıp serinlemek daha mantıklı xd
Zaten öyle kullanıyorum ama fanın yönünü ayarlamak eziyet oluyor.

Bütün USB'lere takarsak laptop uçar mı (!)

Geri