Gidip ikinci el kasa fanı alıp uçlarını kesip kırmızı ve siyahı farklı bir usb kablodan kestiğin usbnin uçları ile birleştirirsen laptopunun usb yerine takıp serinlemek daha mantıklı xdbeler laptopun ekranına yakın durmak için fotodaki kullanıyorum acaba iş görürmü ürün, sonuçta fana bayağı yakın durucam.Alıntıyı görüntüle
Çok kötü işlevsiz değmez bence ucuz ama işlevi de önemli fana doğru ağzını açarsın anca dilini serinletir buS-link SL-UF05 Beyaz Usb Fan : Amazon.com.tr: Bilgisayar
S-link SL-UF05 Beyaz Usb Fan : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
bu setup ile karpal tünel olursunbeler laptopun ekranına yakın durmak için fotodaki kullanıyorum acaba iş görürmü ürün, sonuçta fana bayağı yakın durucam.Alıntıyı görüntüle
bilgili birine benziyorsun.işe yarasa zaten 41 tl değil 410 tl olurdu.
valla ben de vantilatör arıyorum masaüstünde kullanmalık ama bu gercekten fayda edecek bi şey gibi durmuyor valla
link var miAlıntıyı görüntüle
Bu tarz cihazlar bedava olsa ile sakın almayın bizim ofiste vardı dümenin tillahı. Hiçbir işe yaramıyor.
Evet dibinde dahi olsan hiçbir işe yaramıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben geçen yaz sanayi tipi vantilatör aldım 3 derecesi var daha 1. dereceden yukarıya geçemedim klima gibi mübarek mükemmel valla. Sadece sesi fazla ama kulaklık taktığım için dert olmuyor pc başında kullanıyorum.
Bu bendeki ama üretimden mi kalkmış bilmiyorum hiçbir yerde satılmıyor sanırım şu an.link var mi
Kurulum acık değişti hocam. Klavyeyi laptopun arkasına alıp laptopu biraz indirdim.bu setup ile karpal tünel olursun
Zaten öyle kullanıyorum ama fanın yönünü ayarlamak eziyet oluyor.Gidip ikinci el kasa fanı alıp uçlarını kesip kırmızı ve siyahı farklı bir usb kablodan kestiğin usbnin uçları ile birleştirirsen laptopunun usb yerine takıp serinlemek daha mantıklı xd
Evet prize takılanlar iş görür muhtemelen ama usb olanları sakın almayın aklınızda bulunsunhacı masaüstü lazım bana ya böyle prize takmalı