🔥İndirim S Wallet uygulamasını ile 4 ay Amazon Prime + 2 ay S Sport Plus üyeliği

Jamgaming

80+
Reaksiyon skoru
128
Samsung wallet uygulmasını indirdim, ssport 2 aylık kodu aldım calıstı, amazon prime icin mevut üyeliğimi iptal ettim, yarın üyelik iptal edilince amazon prime 4 aylık kodunu tekrar deneyeceğim.

S Wallet ile cüzdansız alışverişin rahatlığını yaşayın

Akıllı telefonla pratik ve güvenli ödeme

S Wallet’a özel Amazon Prime ve S Sport Plus üyelik hediyesi ve daha birçok kampanya ve fırsatlardan yararlanmak için hemen

Samsung wallet uygulmasını indirdim, ssport 2 aylık kodu aldım calıstı, amazon prime icin mevut üyeliğimi iptal ettim, yarın üyelik iptal edilince amazon prime 4 aylık kodunu tekrar deneyeceğim.

S Wallet’a özel Amazon Prime ve S Sport Plus üyelik hediyesi ve daha birçok kampanya ve fırsatlardan yararlanmak için hemen

Faydalandık hocam sağol

Tc mizin heryerde dolaşması dışında kayıt olmam için tc istiyor. Herhangi bir problem yok dimi?

Teşekkürler işime yaradi

Kodu aldıktan sonra 1 ay içinde mi etkinleştirmemiz gerekiyor?

Bu hesap, bu kampanya koşullarını karşılamıyor. Amazon sadece yeni hesaplara mı ?

Bu hesap, bu kampanya koşullarını karşılamıyor hatasını çözmenin yolu var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,281
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri