MonoMonster
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
Selamun Aleykum
Son düzenleme:
2. Sınav notlarında lazımMerhaba ben 9. Sınıf öğrencisiyim ve kalmaktan aşırı derecede korkuyorum her gün ağlıyorum şu anda ortalamam 63 2. Sınavlar girilmedi 2. Dönem düzeltebilirmiyim bilmiyorum defterlerim fizik,kimya,biyoloji hariç hepsi full lütfen bana yardım edin bildiğiniz kadarını bana anlatın
Sözlüler çok saçma düşük ödevleri yapmamışsın galiba yada hocalarla anlaşamiyorsun bunları halledersen sınıfta kalman zor gibiMerhaba ben 9. Sınıf öğrencisiyim ve kalmaktan aşırı derecede korkuyorum her gün ağlıyorum şu anda ortalamam 63 2. Sınavlar girilmedi 2. Dönem düzeltebilirmiyim bilmiyorum defterlerim fizik,kimya,biyoloji hariç hepsi full lütfen bana yardım edin bildiğiniz kadarını bana anlatın
2. Sınavlar çok zordu özellikle tarih ve fizik sınavlar bitti çok zor ama çok zordu tarih ve fizik düzeltebilirmiyim senceNeden korkuyorsun kardeşim? Ortalaman o kadar da düşük değil. Biraz gayret gösterirsen teşekkür belgesi bile alabilirsin. Kalmazsın merak etme.
Gayet normal sıkıntı yapıcak bir şey yok bende 9ken sıkıntı yapıyordum hiç gerek yokmuş.Merhaba ben 9. Sınıf öğrencisiyim ve kalmaktan aşırı derecede korkuyorum her gün ağlıyorum şu anda ortalamam 63 2. Sınavlar girilmedi 2. Dönem düzeltebilirmiyim bilmiyorum defterlerim fizik,kimya,biyoloji hariç hepsi full lütfen bana yardım edin bildiğiniz kadarını bana anlatın
Bildiğim kadarı ileMerhaba ben 9. Sınıf öğrencisiyim ve kalmaktan aşırı derecede korkuyorum her gün ağlıyorum şu anda ortalamam 63 2. Sınavlar girilmedi 2. Dönem düzeltebilirmiyim bilmiyorum defterlerim fizik,kimya,biyoloji hariç hepsi full lütfen bana yardım edin bildiğiniz kadarını bana anlatın
Edebiyattan kalmazsan veya ortalaman 50 altı olmazsa kalmazsın.Merhaba ben 9. Sınıf öğrencisiyim ve kalmaktan aşırı derecede korkuyorum her gün ağlıyorum şu anda ortalamam 63 2. Sınavlar girilmedi 2. Dönem düzeltebilirmiyim bilmiyorum defterlerim fizik,kimya,biyoloji hariç hepsi full lütfen bana yardım edin bildiğiniz kadarını bana anlatın
Haber vermeden sözlü sınavı yaptıHocaların tam şeymiş, neyse söylemeyim
70 aldığın sınava 30 sözlü notu nedir. bir şey mi yaptın?
Hoca haber vermeden sozlu yaptiHocaların tam şeymiş, neyse söylemeyim
70 aldığın sınava 30 sözlü notu nedir. bir şey mi yaptın?
Anladım hocam cevap vermiştiniz zatenHoca haber vermeden sozlu yapti