- Reaksiyon skoru
- 1,898
Kardeşim çok stres yapma. Benim geçen sene sınav ortalamam 53 civarıydı. Sözlüler girildikten sonra 74 ile kapattım. Hem daha 2. dönem var düzeltirsin.
o kadar kötü değil olum benim ki daha kötü ha bu arada biyoloji hocasına üremeye inanmıyorum mu dedin naptın 70 alıp 30 vermişMerhaba ben 9. Sınıf öğrencisiyim ve kalmaktan aşırı derecede korkuyorum her gün ağlıyorum şu anda ortalamam 63 2. Sınavlar girilmedi 2. Dönem düzeltebilirmiyim bilmiyorum defterlerim fizik,kimya,biyoloji hariç hepsi full lütfen bana yardım edin bildiğiniz kadarını bana anlatın
Sürpriz sözlü yapmışo kadar kötü değil olum benim ki daha kötü ha bu arada biyoloji hocasına üremeye inanmıyorum mu dedin naptın 70 alıp 30 vermiş
2. Sinavlarima hic calisamadim 2. Donem duzeltebilirmiyim bilmiyorumBana kötü gelmedi notların niye kalasın ki?
2. Donem daha zor amaKardeşim çok stres yapma. Benim geçen sene sınav ortalamam 53 civarıydı. Sözlüler girildikten sonra 74 ile kapattım. Hem daha 2. dönem var düzeltirsin.
Düzeltirsin bu kadar takma sayısallara biraz daha ağırlığını ver diğerlerine 2-3 gün yeter senin kalmayı düşünmemen lazım senin OBP puanını ne kadar arttırabilirim bunu düşünmen lazım.2. Sinavlarima hic calisamadim 2. Donem duzeltebilirmiyim bilmiyorum