S20 fe snapdragon almak mantıklı mı ?

Vaste

80+
Reaksiyon skoru
128
7000 tl bütçem var bu fiyata s20 fe alınır mı ?
Bataryası sıkıntı çıkarır m

Alabileceğin en iyi telefon o fiyat aralığında.

O fiyata gayet güzel Snapdragon modelini alırsanız. Rakibi olarakta poco F3 e bakabilirsiniz kamera olarak s20FE işlem gücünde Poco F3 daha önde. Xiaominin SD kart desteğide yok gibi gibi.
S20FE yi ben kullanıyorum soru alabilirim.

O fiyata gayet güzel Snapdragon modelini alırsanız. Rakibi olarakta poco F3 e bakabilirsiniz kamera olarak s20FE işlem gücünde Poco F3 daha önde. Xiaominin SD kart desteğide yok gibi gibi.
S20FE yi ben kullanıyorum soru alabilirim.
Oyun oynamıyorum sosyal medya falan kullanınca bir gün yeter mi bataryası

Bizzat kullanıyorum. Kullanımı etkileyebilecek birkaç sorunu var telefonun. Ekran kırpması, açılırken ekranın garip davranması, Android 12 ile gelen algılama sorunları ve desteklemeyen uygulamalar vs. Bunlar nadiren meydana gelsede olduğunda şüpheye sokuyor insanı. 1 buçuk aylık telefon neden bunları yapsın ki?

Kamerası benim beklentimiz çok altında kaldı. Onun dışında performans bakımından bi problemi yok telefonun.

Alınır mı diye sorarsan, keşke 2k fazla verip iphone 11 alsaydım bunu alacağıma.

Son düzenleme:
Mantıklı. Ama eğer hızlı şarj istiyorsan poco x3 GT bakabilirsin. Ekranı IPS LCD ama yinede güç tüketimi baya iyi. İşlemcisi s20fe snapdragon işlemcisine göre bir tık düşük ama daha vermli işlemcisi var. (Soğutması s20 de telefonuna göre daha iyi)

Kamera konusunda hangisi iyi bilmiyorum ama muhtemeln s20 de daha iyidir. Ama poco x3 GT kötü fotoğraflar çekmiyor yinede. 67w şarj aleti için alınabilecek bir telefon.

Geri