S20 FE'den S21 FE geçmek mantıklı olur mu?

ragnmar

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
132
S20 fe cihazım var ve pili gerçekten canımı sıkmaya başladı. Çok belli olmasa da beyaz ekranda da amoled yanığı izleri var saat ve şarjın olduğu kısımda. S21 fe'nin ekranı dynamic amoled olduğu için bu sorun olmaz diye biliyorum. Elimdeki cihazı satıp üstüne az ekleyerek s21 fe almak mantıklı olur mu?

S20 fe cihazım var ve pili gerçekten canımı sıkmaya başladı. Çok belli olmasa da beyaz ekranda da amoled yanığı izleri var saat ve şarjın olduğu kısımda. S21 fe'nin ekranı dynamic amoled olduğu için bu sorun olmaz diye biliyorum. Elimdeki cihazı satıp üstüne az ekleyerek s21 fe almak mantıklı olur mu?
Sıfır ise mantıklı olmaz o fiyata şahsen almazdım nedeni ise eski olmazı ve güncelleme almayacak olması donanımsal olarak güçlü olsada eski eskidir yeni yenidir.

Ben olsam almazdım onun yerine az daha ekleme sansınız varsa a56 bence daha mantıklı bende bu seçimi yaptım yetiyor bana.🙂
bunu düşündüm ama kablosuz şarj 4k60 gibi s serisi özelliklerinden mahrum kalıyorum bu sefer de

bunu düşündüm ama kablosuz şarj 4k60 gibi s serisi özelliklerinden mahrum kalıyorum bu sefer de
Kablosuz şarj bana kalırsa gereksiz zaten elimde kablosuz şarj aleti olmadığı için gerek duymuyorum video konusunda evet 4k 60 fps olmaması biraz can sıkıcı ama zaten çok video çekmediğim için çokda gerekli değildi benim için.

S20 FE den S24 FE'ye geçmeme rağmen çok büyük bir fark hissetmedim. En az S25'e geçilmeli bence.

S20 FE den S24 FE'ye geçmeme rağmen çok büyük bir fark hissetmedim. En az S25'e geçilmeli bence.
hocam s24 fe ile s20 fe arasında dehşet far var ya iki cihazda mevcut hatta s24+ da mevcut s24 fe cidden premium hissettiriyor ama s24+ bi ayrı ekran gövde oranı inceliği rengi ekran parlaklığı ve kalitesi çok premium bir cihaz

hocam s24 fe ile s20 fe arasında dehşet far var ya iki cihazda mevcut hatta s24+ da mevcut s24 fe cidden premium hissettiriyor ama s24+ bi ayrı ekran gövde oranı inceliği rengi ekran parlaklığı ve kalitesi çok premium bir cihaz
Katılıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Naptınız hocam 45k s25.🙂

bu senaryoda s20 fe nin bataryasını değiştirsem mantıklı bir seneçek olur mu? Maalesef o bütçelere şu an çıkamam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,385
Üyeler
183,418
Son üye
thenyxx
Geri