S20FE İPHONE XS TAKASI

mucel

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,095
Elimde iphone xs var yurt dışı fakat kayıt ettirilmiş 64gb kutulu pili değişmiş şuan sağlık 93 ekran da değişen bu cihazla 6/128 s20fe takas edilir mi telefon TR cihazı bir sıkıntısı yok kutu yok benim telefonun birde kamerasına hafif cizik var kamera yi etkilemeyen

Yurt dışı ise elinde patlar. Sonra IMEI kaydı yenileme falan derken bilmem kaç bin lira daha zarara girersin.

Yurt dışı ise elinde patlar. Sonra IMEI kaydı yenileme falan derken bilmem kaç bin lira daha zarara girersin.
Yok s20fe TR cihazi benim xs yd ama onunda imei kayıtlı yolcu ile kaydedilen cihaz diyor

Sıkıntı yok o halde, hayırlı olsun şimdiden :)
Saolun birde biri daha yazdı redmi 13 pro 5g 128gb direnç kayıt sizce hangisini yapayım direnç kayıttan dolayı redmi yi düşünmüyorum

Direnç kayıt ile ilgili bilgim yok ondan bilemeyeceğim, bu sefer yanlış yönlendirmeyeyim...

Direnç kayıt ile ilgili bilgim yok ondan bilemeyeceğim, bu sefer yanlış yönlendirmeyeyim...
Hocam peki hangisini yapayım sizce gundelik kullanicam o yüzden s20fe düşünüyorum ben batarya dışında daha üstün

Hocam peki hangisini yapayım sizce gundelik kullanicam o yüzden s20fe düşünüyorum ben batarya dışında daha üstün
En sonunda, senin gönlüne kalmış kardeşim. :) Ama ben de S20 FE'yi seçerdim.

S20 fe iyidir gündelik kulanıma yeter fazlasıyla

Geri