Neler Yeni

Yardım S21 FE 2. Nesil telefondan daha uygunu var mı?

Shourd

80+ Silver
merhaba arkadaşlar anneme telefon alıcağız neden s21 fe demeyin arkadaşlar annem s23 feyi sırf büyük ve kalın diye kabul etmedi ve günümüzde bunlar ortalama annemde a50 vardı a50 ye en yakın telefon s21 fe sadece ağırlık farkı var hafif bunu anca kabul ettirdim 2.nesil aldırmayı düşünüyorumda 2.nesil aldırasım var snapdragon bana kalırsa exsonyden daha iyi şimdi link bırakıcağım bundan daha uyguna varmı veya bu fiyatlara yakın beyaz renkli 2.nesil varmı türkiye garantili olsun güvenilir site ve satıcı olsun eğer yoksada bu fiyata alınır mı? sizce

NOT-konu başlığına acil yazdımbi kaç saat sonra alıcağız ondan dolayı
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Mehmet Yılmaz @HacıSOFU @Bünyamina @HuseyinBy01

Son düzenleme:

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,629
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
merhaba arkadaşlar anneme telefon alıcağız neden s21 fe demeyin arkadaşlar annem s23 ü sırf büyük ve kalın diye kabul etmedi ve günümüzde bunlar ortalama annemde a50 vardı a50 ye en yakın telefon s21 fe sadece ağırlık farkı var hafif bunu anca kabul ettirdim 2.nesil aldırmayı düşünüyorumda 2.nesil aldırasım var snapdragon bana kalırsa exsonyden daha iyi şimdi link bırakıcağım bundan daha uyguna varmı veya bu fiyatlara yakın beyaz renkli 2.nesil varmı türkiye garantili olsun güvenilir site ve satıcı olsun eğer yoksada bu fiyata alınır mı? sizce

Batarya performansı hariç güzel. FE'lerin batarya hep patates.

Shourd

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Batarya performansı hariç güzel. FE'lerin batarya hep patates.
batarya çok sorun değil hocam 1 günü çıkarsın yeter annem oyun pek oynamaz sadece film izler oda arada ben 60hze çekerim varsa karanlık mod fln yaparım bişiler benim sorum lu olucak piyasada dediğim bu özeliklerde daha iyi telefon varmı yada aynı telefondan daha ucuza ve son olarak snapdragon daha iyi değilmi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Hüseyin Mert Görgel
merhaba arkadaşlar anneme telefon alıcağız neden s21 fe demeyin arkadaşlar annem s23 ü sırf büyük ve kalın diye kabul etmedi ve günümüzde bunlar ortalama annemde a50 vardı a50 ye en yakın telefon s21 fe sadece ağırlık farkı var hafif bunu anca kabul ettirdim 2.nesil aldırmayı düşünüyorumda 2.nesil aldırasım var snapdragon bana kalırsa exsonyden daha iyi şimdi link bırakıcağım bundan daha uyguna varmı veya bu fiyatlara yakın beyaz renkli 2.nesil varmı türkiye garantili olsun güvenilir site ve satıcı olsun eğer yoksada bu fiyata alınır mı? sizce

Bu konulara pek hakim değilim ama fe serisinin genelde Batarya sorunu olduğunu gördüm.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,629
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
batarya çok sorun değil hocam 1 günü çıkarsın yeter annem oyun pek oynamaz sadece film izler oda arada ben 60hze çekerim varsa karanlık mod fln yaparım bişiler benim sorum lu olucak piyasada dediğim bu özeliklerde daha iyi telefon varmı yada aynı telefondan daha ucuza ve son olarak snapdragon daha iyi değilmi?
O zaman rahat yeter.

Bünyamina

80+ Platinum
200tl de tık hızı kuponu kullanıp alırsın.
Fena bir seçim değil. Alınabilir.

Shourd

80+ Silver
200tl de tık hızı kuponu kullanıp alırsın.
Fena bir seçim değil. Alınabilir.
bende onu sorucaktım bende sana özel kupon diyor 222tlik bu o dediğiniz kupon mu ve şimdi düşündümde yeni bi hesap açıp alabilirim 75tlde ordan en azından koruyucu ekranla kılıfı bedavaya getiririm .d ve bu özeliklere daha iyisi varmı ama aynı özeliklere ağırlık ve boyut olarak

Bünyamina

80+ Platinum
bende onu sorucaktım bende sana özel kupon diyor 222tlik bu o dediğiniz kupon mu ve şimdi düşündümde yeni bi hesap açıp alabilirim 75tlde ordan en azından koruyucu ekranla kılıfı bedavaya getiririm .d ve bu özeliklere daha iyisi varmı ama aynı özeliklere ağırlık ve boyut olarak
Farketmez o kupon daha fazlaysa onu kullanabilirsin. Vardır illaki de bu tarz özelliklere sahip değildir. Aklınıza bu yattıysa alabilirsiniz.

Shourd

80+ Silver
Farketmez o kupon daha fazlaysa onu kullanabilirsin. Vardır illaki de bu tarz özelliklere sahip değildir. Aklınıza bu yattıysa alabilirsiniz.
anladım sağolun tabi ben olsam bu fiyata muhtemelen poco x6 pro alırımda malum o telefonda oyun harici buna göre kötü

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,819
İsim
Emre Zengin

1 senedir S21 Fe Exynos işlemcili olanını kullanıyorum. Bir problemi yok. Aslında Snapdragon olanını almak istiyordum ama o zamanlar Türkiye de satışta yoktu ben aldıktan sonra satışa çıktı. Telefon üzmez ben çok beğendim.

Shourd

80+ Silver
1 senedir S21 Fe Exynos işlemcili olanını kullanıyorum. Bir problemi yok. Aslında Snapdragon olanını almak istiyordum ama o zamanlar Türkiye de satışta yoktu ben aldıktan sonra satışa çıktı. Telefon üzmez ben çok beğendim.
teşekkür ederim yorumunuz için hocam yukarıda belirttimde sizden duymak isterim kamerası nasıl ve şarj süresi yukarıdaki kulanıma göre nasıl gider ve sizin önerileriniz varmı

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,819
İsim
Emre Zengin
teşekkür ederim yorumunuz için hocam yukarıda belirttimde sizden duymak isterim kamerası nasıl ve şarj süresi yukarıdaki kulanıma göre nasıl gider ve sizin önerileriniz varmı
Kamerasını ben çok beğendim. Kesinlikle üzmez. Batarya olarak ben çok aktif kullanıyorum telefonu genelde 6 saat ekran süresi veriyor 120 Hz ile. 60 Hz ile denemedim.

Top Bottom