Neler Yeni

S21 Fe 2. Nesil vs Honor 200

berkcans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
berk can
S24FE'yi araştırmanızda fayda var hocam. S21FE'de ekran sabit 120 Hz'de çalıştığı için şarjı biraz daha hızlı bitebiliyor.

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
Ama hızlı bir arayüz. MagicOS kaynak tüketimi en az olan arayüz. Gereksiz uygulamalar yok. Samsung'un arayüzü OneUI'ın en büyük sorunu çok fazla gereksiz uygulama yüklü geliyor ve silmene izin vermiyor.
evet gayet hizli bir arayuz katiliyorum ama ozellikler eksik samsungda olan bazi uygulamalari cok arayacaksiniz magicosda

Arishem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Arda Bala
evet gayet hizli bir arayuz katiliyorum ama ozellikler eksik samsungda olan bazi uygulamalari cok arayacaksiniz magicosda
Hocam örnek verebilir misiniz eksiklikleri? Ona göre alırsam rom atmayı düşüneceğim.

swxlvr

80+
Kamera, ekran, batarya iyi olsun derseniz, ekran çentiği rahatsız etmiyorsa fiyat performans olarak S23 FE bakabilirsiniz, S22 önermiyorum. Animasyon sorunu olmasın, uygulamalar optimize edilmiş ve kaliteli olsun diyorsanız bütçe artarsa iPhone 12.

Arishem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Arda Bala
Kamera, ekran, batarya iyi olsun derseniz, ekran çentiği rahatsız etmiyorsa fiyat performans olarak S23 FE bakabilirsiniz, S22 önermiyorum. Animasyon sorunu olmasın, uygulamalar optimize edilmiş ve kaliteli olsun diyorsanız bütçe artarsa iPhone 12.
Hocam ip 12 güncellemesi çok sıkıntı ve pro olmayan modellerde 60 hz ekran var sizce değer mi fiyatına?

swxlvr

80+
Hocam ip 12 güncellemesi çok sıkıntı ve pro olmayan modellerde 60 hz ekran var sizce değer mi fiyatına?
Hiçbir Apple ürünü verdiğin fiyata değmez. 2 bin lira daha ekleyip S24 almak her yönden daha mantıklı, ama daha önce uzun süre herhangi bir Apple ürününü kullandıysan başka bir telefona geçemiyorsun. Animasyonları, uygulamaları oyuncak gibi geliyor. İlk defa kullanacağım iPhone istiyorum dersen alınır, 60hz iPhone için gayet yeterli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,648
Üyeler
163,532
Son üye
rallikq
Top Bottom