Neler Yeni

S21 Fe 2. Nesil vs Honor 200

Arishem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Arda Bala
2 hafta önce s22 aldım gayet memnunum. Bataryası çok çabuk bitiyor diyenlere aldırış etme gün içinde dışarıdayken oyun oynamadığın sürece bir günü rahat tamamlıyor. Yaklaşık 10-12 saat dışarıda kalıyorum geri geldiğimde %20 civarı bir pille bitirmiş oluyor günü evet çok başarılı değil pili ama bu fiyata bu özelliklerde müthiş bir telefon.
Evet hocam ama internette hakkında çok fazla kötü yorum gördüm, şahsen arkadaşımda var oyun oynadığı için mi bilmem ama sürekli şarja takıyor ve ısınıyor. Çok arada kalıyorum 18k boşa gitsin istemem. Hissiyat vs açısından s24'ten de iyi bence zaten.

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Emre Küçük
Evet hocam ama internette hakkında çok fazla kötü yorum gördüm, şahsen arkadaşımda var oyun oynadığı için mi bilmem ama sürekli şarja takıyor ve ısınıyor. Çok arada kalıyorum 18k boşa gitsin istemem. Hissiyat vs açısından s24'ten de iyi bence zaten.
s21 fe ve a55e göre her açıdan üstün bir telefon sadece bataryası sıkıntı. İşlemcisi verimsiz ve bataryası da 3700mah yani biraz küçük olunca doğal olarak oyun oynayınca hem ısınıyor hem de pili emiyor adeta. Lakin yazdığınız gibi genelde yt ve tarayıcıda kullanacaksanız çok bataryasının dert yaratacağını sanmam. Ben şahsen 10 saat dışarıdayken ders aralarında instada reels kaydırarak ya da twitterda geçiriyorum gidiş geliş yolunda da aynı şekilde 4 saat ekran süresi 6 saatte cepte durduğu şekilde %80e yakın şarj yiyor. Kamerası diğer seçeneklere göre üstün işlemcisi de lakin dediğim gibi verimsiz sadece.
bu video'da arkadaş çok iyi yorumlamış 15-20 dakikanızı ayırıp izlemenizi öneririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

s21 fe ve a55e göre her açıdan üstün bir telefon sadece bataryası sıkıntı. İşlemcisi verimsiz ve bataryası da 3700mah yani biraz küçük olunca doğal olarak oyun oynayınca hem ısınıyor hem de pili emiyor adeta. Lakin yazdığınız gibi genelde yt ve tarayıcıda kullanacaksanız çok bataryasının dert yaratacağını sanmam. Ben şahsen 10 saat dışarıdayken ders aralarında instada reels kaydırarak ya da twitterda geçiriyorum gidiş geliş yolunda da aynı şekilde 4 saat ekran süresi 6 saatte cepte durduğu şekilde %80e yakın şarj yiyor. Kamerası diğer seçeneklere göre üstün işlemcisi de lakin dediğim gibi verimsiz sadece.
bu video'da arkadaş çok iyi yorumlamış 15-20 dakikanızı ayırıp izlemenizi öneririm.
az sonra müsait olduğumda ayarlardan batarya kısmının ss'ini de atacağım

Arishem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Arda Bala

Teşekkür ederim hocam şahsen aynı videonun Ozan Şaşmaz versiyonunu izledim. Oyun çok oynamadığım için Poco X6 Pro'da tercih etmedim, arkadaşımda var zaten oyunlarda gerçekten bir takılma görmedim 2 aydır, gayet akıcı. Ama Poco'nun yazılım kısmı beni memnun etmedi açıkçası. Fazla basit bir arayüz gibi geliyor nedense.

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Emre Küçük

bu hafta okullar tatil olduğundan tüm gün evde telefonu daha fazla kullandığımdan süresi 2 3 saat azaldı. Bir de galaxy watch 6 ile kullanıyorum ben bluetooth ile ona bağlı olması da fazladan bir %10 şarj yiyor ama yine de tüm gün idare ediyor beni

Ekler

• s22 batarya süresi.jpg
    s22 batarya süresi.jpg
    63.9 KB · Hit: 25

BURAK1998

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
FREEDOM
Yakın zamanda telefon alma ihtimalim var. Birçok araştırma sonucu kendime en çok uyan 2 telefon bu iki telefon. Çok fazla oyun oynamıyorum ve yt harici sosyal medya kullanmıyorum. Önemsediğim kamera ve ekranın gerçekten tatmin etmesi, bataryanın bir günü rahat çıkarabilmesi, ısınmaması ve en önemlisi hızlı olup, kasıp donmaması. (çünkü sürekli belli uygulamalara girip çıkıyorum ve chrome'da çok zaman harcıyorum) Bu yüzden dediğim gibi Poco ve Xiaomi gibi markaları tercih etmeyeceğim. İki telefon arasında kullananların tecrübelerini duymak isterim. En bilemedin çıkabileceğim bütçe 20k o da biriktirerek.
Poco X6 Pro bakmanı şiddetler öneririm f/p canavarı bence

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Emre Küçük
Teşekkür ederim hocam şahsen aynı videonun Ozan Şaşmaz versiyonunu izledim. Oyun çok oynamadığım için Poco X6 Pro'da tercih etmedim, arkadaşımda var zaten oyunlarda gerçekten bir takılma görmedim 2 aydır, gayet akıcı. Ama Poco'nun yazılım kısmı beni memnun etmedi açıkçası. Fazla basit bir arayüz gibi geliyor nedense.
s22den önce 1 yılda 2 adet çin markalı telefon aldım sırf daha ucuzlar diye ama ikisinde de 6 ay içerisinde ekran yanığı oluştu telefonu çok yoğun kullanmama rağmen en son babamın eski iş telefonu olan a32yi kullanmaya başladım oneui arayüzünden çok memnun kaldım kamerasından vs her ne kadar giriş seviyesi bir telefonda olsa. En sonunda s22yi alıp telefon konusunda huzura kavuştum. Kağıt üzerinde her ne kadar kuvvetli olursa olsun bu çin telefonları 2 farklı markanın da ekranının çok kısa sürede yanması beni soğuttu açıkçası.

BURAK1998

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
FREEDOM
s22den önce 1 yılda 2 adet çin markalı telefon aldım sırf daha ucuzlar diye ama ikisinde de 6 ay içerisinde ekran yanığı oluştu telefonu çok yoğun kullanmama rağmen en son babamın eski iş telefonu olan a32yi kullanmaya başladım oneui arayüzünden çok memnun kaldım kamerasından vs her ne kadar giriş seviyesi bir telefonda olsa. En sonunda s22yi alıp telefon konusunda huzura kavuştum. Kağıt üzerinde her ne kadar kuvvetli olursa olsun bu çin telefonları 2 farklı markanın da ekranının çok kısa sürede yanması beni soğuttu açıkçası.
Benim kardeşim Xiaomi Mi6 telofunu 2017 den bir kaç ay öncesine kadar kullandı kuzen ve peder de redmi note 7 2019 dan beri kullanıyor senin şansına öyle denk gelmiş ben bu arada s22 kullanıyorum batarya süresi dışında memnunum ama bu bütçede kamera hariç poco x6 pro tercih ederim

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Emre Küçük
Benim kardeşim Xiaomi Mi6 telofunu 2017 den bir kaç ay öncesine kadar kullandı kuzen ve peder de redmi note 7 2019 dan beri kullanıyor senin şansına öyle denk gelmiş ben bu arada s22 kullanıyorum batarya süresi dışında memnunum ama bu bütçede kamera hariç poco x6 pro tercih ederim
2018de aldığım mi8'i kullanıyordum bende 2022 yılına kadar onda da bir sıkıntı yoktu. Xiaomi'nin tepe modellerinin çok pahalı olması nedeniyle ilk önce oppo reno6 sonrasıda redmi 12 kullandım ikisinde de yanık oluştu. Ya benim şanssızlığım ya da orta seviyeli modellere çok da dayanıklı ekran koymuyorlar.

Arishem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Arda Bala
Hocam sizde s22'den memnunsunuz ne zamandır kullanıyorsunuz, oyun oynuyor musunuz, çok ısınıyor mu ve durduk yere ısınıyor mu? @emre_kck hocam sizede sormuş olayım aynı anda.

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,289
İsim
Evren avcı
a34den geçilir mi hocam? A serisi video konusunda maalesef vasar olduğu için s serisine geçeceğim.

BURAK1998

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
FREEDOM
Hocam sizde s22'den memnunsunuz ne zamandır kullanıyorsunuz, oyun oynuyor musunuz, çok ısınıyor mu ve durduk yere ısınıyor mu? @emre_kck hocam sizede sormuş olayım aynı anda.
2023 Eylül ayında almıştım Oyun oynamıyorum cihazla genelde sosyal medyada geziyorum oyun denediğimde ise ısınma telefonun en zayıf yönü sarjı diyebilir yoğun kullanımda 1 günü telefon çıkarmıyor onun dışında fiyatına göre iyi bir telefon ama bence 2024 de almaz güncelliğini yavaş yavaş kaybettiğini düşünüyorum 2022 yılı çıkışlı telefon olduğundan

Son düzenleme:

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Emre Küçük
Tam bir ay oldu alalı. oyunu ders aralarında bazen çok sıkılırsam vs oynuyorum 10 15dklik ama hafif oyunlar clash of clans, hill climb racing gibi zaman öldürme amaçlı onlarda da doğal olarak ısınmıyor ve çok da fazla şarj yemiyor. 25watt hızlı şarj adaptörü aldım onunla şarj ederken alev topuna dönüyor sadece ama onun haricinde ısındığını görmedim.

a34den geçilir mi hocam? A serisi video konusunda maalesef vasar olduğu için s serisine geçeceğim.
a34 geçen senenin cihazı hala iş yapar diye düşünüyorum, burada sizin video konusundaki şikayetiniz çok ağır basıyorsa onu ikinci elden satıp geçilebilir niye geçilmesin. bu fiyat bandında kamera olarak rakibi olduğunu sanmıyorum s22'nin

Arishem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Arda Bala
Tam bir ay oldu alalı. oyunu ders aralarında bazen çok sıkılırsam vs oynuyorum 10 15dklik ama hafif oyunlar clash of clans, hill climb racing gibi zaman öldürme amaçlı onlarda da doğal olarak ısınmıyor ve çok da fazla şarj yemiyor. 25watt hızlı şarj adaptörü aldım onunla şarj ederken alev topuna dönüyor sadece ama onun haricinde ısındığını görmedim.
Teşekkür ederim. Bende ağır denebilecek yt ve chrome var geri kalan uygulamalar basit ve sade olanlar. Oyun olarakda oynasam oynasam sadece clash royale, clash of clans, wild rift olur

Top Bottom