S21 fe bataryası nasıl

Bütçede esneklik varsa A56 bakabilirsin bence, geçen ay anneme aldım gayet memnun özellikle kamera performansı amiral gemisi serilere yakın. En azından yeni bir telefon 6 yıl güncelleme garantisini vermesi bile alınması için bir artı.

Başarısız. Boyutuna göre çok çok başarısız. Buna benzer süreler alırsın.
1753899286322.webp

Bütçede esneklik varsa A56 bakabilirsin bence, geçen ay anneme aldım gayet memnun özellikle kamera performansı amiral gemisi serilere yakın. En azından yeni bir telefon 6 yıl güncelleme garantisini vermesi bile alınması için bir artı.
a56 boş pahalı geliyor bide zamlandı. 17kya 128gb fiyat düşerse alırım yoksa o kadar para vermem. s21 fe hem ucuz. şuanda 2021 model note 10s kullanıyorum 3 yıldır. aldığımdan beri kaçak olduğu için android 11 de kullandım şuanda öyle. gayet götürüyor. android 16 s21 fe ne kadar götürür o mantıkla alınır gibi geliyor eğer honor 400 veya s23 fe alamazsam s21 fe almayı düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
sizde mi s21 fe kullanıyorsunuz. telefon 120hz de mi ve parlaklık seviyesi nasıl.

Alıntıyı görüntüle
benim note 10s cihazım böyle. sürümü eski sürüm (android 11) ve parlaklık genelde yüksek.

bugün işteydim bide genelde cebimde durdu. buna yakın olursa yada bundan daha iyi olursa alırım bence 1 günü çıkarsın eve gidince şarja takarım. spotify, Instagram, YouTube, biraz oyun, sabah full şarj çıksam 11 de işe gitsem akşam gelirken metro v.s molada full film izlesem (1saat) akşamı çıkarsa yeter sizin senaryo örneğiniz var mı gğnde kaç kez takıyorsunuz eğer s21 fe ise telefonunuz alınır mı

Ekler

• Screenshot_2025-07-30-21-41-26-285_com.miui.securitycenter.webp
    Screenshot_2025-07-30-21-41-26-285_com.miui.securitycenter.webp
    63.2 KB · Hit: 15
  • Screenshot_2025-07-30-21-41-24-805_com.miui.securitycenter.webp
    Screenshot_2025-07-30-21-41-24-805_com.miui.securitycenter.webp
    61.1 KB · Hit: 15
Son düzenleme:
elimde var gün içinde çekersin 60hze açarsın karanlık mod nfc kapatırsın bir gün çıkarır
En ufak donma,kasma, takılma var mı? Eksi yönü batarya harici nedir? Sizce alınır mı 16k ya. 128gb ise size yetiyor mu

En ufak donma,kasma, takılma var mı? Eksi yönü batarya harici nedir? Sizce alınır mı 16k ya. 128gb ise size yetiyor mu
donma kasma daha görmedim batarya harici malum içinde sd 888 var ve telefon aşırı ince ve küçük bu yğzden ısınıyor oyunlarda eksi yön diyebileceğim one ui8 alıcak aslında bu bir artı yön diğpeer s21 serisinden hç biri almıcak tek bu alıcak ama aldığı son büyük android güncelemesi olucak 128gb normal bir kulanıcıya yeterlidir

donma kasma daha görmedim batarya harici malum içinde sd 888 var ve telefon aşırı ince ve küçük bu yğzden ısınıyor oyunlarda eksi yön diyebileceğim one ui8 alıcak aslında bu bir artı yön diğpeer s21 serisinden hç biri almıcak tek bu alıcak ama aldığı son büyük android güncelemesi olucak 128gb normal bir kulanıcıya yeterlidir
Telefon satın alma listem:
1. Honor 400 (indirimi biticek ve alamaycağım büyük ihtimalle)
2. S23 FE (2.el olduğu için yaklaşmayabilirim ama aladabilirim 15 16kya var)
3. S21 FE
4. A56 (128gb olanı 17k ya düşerse)

Ne zamandır kullanıyorsunuz ve güncellemeden sonra daha mı iyi oldu daha mı kötü? Samsung güncellemeyle telefon eskitiyor mu bilginiz var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,266
Üyeler
184,290
Son üye
muhammet3737
Geri