Hasan Akçay
80+
- Reaksiyon skoru
- 41
biraz daha bütçe eklenip daha yeni cihazlara bakılabilir
Pili ilk kullanımda sorunlu 3 günden sonra sistem ona göre kendini optimize ediyor ben kullanıyorum tavsiye ederim.Pili dert etmeyen ve daha fazla güç isteyenler için mantıklı. 4k 60 FPS video desteği asıl ayrılan kısmı.
Hayır değil A serisinde bulunmayan özellikleri bünyesinde barındırıyor performans olarak daha iyi. Sırf batarya için tercih edilebilir A55. Bu cihaza da sahibim tecrübemden ötürü böyle diyorum fikirler ayrı olabilir tabii.bence a55 daha mantıklı
Kesilmedi hatta vakti geldiğinde One UI 8 alma ihtimali de var.Güncelleme desteği bitmedi mi bu modelin?
Ortalama kaç saat veriyor?Pili ilk kullanımda sorunlu 3 günden sonra sistem ona göre kendini optimize ediyor ben kullanıyorum tavsiye ederim.
A55 önce 4K 60FPS video çeksin, Güncellik haricinde elle tutulur pek yanı yok S21FE karşısındabence a55 daha mantıklı
Şöyle söyleyeyim ne yaptığına göre değişiyor. Ben mesela bir gün sadece sosyal medya ve arama yapmak için kullanıyorum o zaman sabahtan akşama kadar götürüyor. Ama oyun oynarsam 5 saat kullanımdan sonra %20 şarj falan kalıyor. Çok oyun telefonu olduğunu söyleyemem bu yüzden. Kamerası ve performansı için tercih edilecekse idealdir.Ortalama kaç saat veriyor?