Starlex
80+ Silver
H.o reismediamarktan s22+ aldım h.o mu g.o mu
H.o reismediamarktan s22+ aldım h.o mu g.o mu
nassın starlexH.o reis
İyiyim kral sen nasılsınnassın starlex
Hocam bi giriş 25w diğeri 20w destekliyor bunu almamalısınız
doğru kusura bakmayınHocam bi giriş 25w diğeri 20w destekliyor bunu almamalısınız
Hocam bi giriş 25w diğeri 20w destekliyor bunu almamalısınız
arkadaşlar samsung kendi orjinal şarj cihazları dışında hiç bir şarj adaptöründen süper hızlı şarjı desteklemez
S22 ultra kullanıyorum kanka s22 serisinde gen1 çok sorunlu verimisz çok ısınıyor s22 ultrada bile pil performansı oyun için iğrenç bilip bilmeden konuşma bence , 1 saat pubg mobile fortnite genshin oynasın kaç dereceye çıktığına kendi bakarOyun için de süper bir cihaz lütfen her s serisi telefona oyun olmaz demeyin ya
çok ama çok boş yorumlar
yaw tamam knk en iyi sensinS22 ultra kullanıyorum kanka s22 serisinde gen1 çok sorunlu verimisz çok ısınıyor s22 ultrada bile pil performansı oyun için iğrenç bilip bilmeden konuşma bence , 1 saat pubg mobile fortnite genshin oynasın kaç dereceye çıktığına kendi bakar
arkadaşlar samsung kendi orjinal şarj cihazları dışında hiç bir şarj adaptöründen süper hızlı şarjı desteklemez
kendim deneyimeldim spigenin 30 watt pd bilmem ne destekli şarj aleti s21 fe mi 15 watt ile şarj ediyor
ama orjinali 25 watt bu yüzden sadece orjinal alın
kabloya gerek yok hocambu uygun o zaman(çok fazla çakması var ve maalesef samsung kendisi internet üzeri satmıyor)Samsung EP-T4510X Type C Süper Hızlı Siyah Şarj Cihazı Fiyatı ve Özellikleri
Samsung EP T4510X Type C Süper Hızlı Siyah Şarj Cihazı fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Samsung EP T4510X Type C Süper Hızlı Siyah Şarj Cihazı en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.www.teknosa.com
bu attığım linktekini al hocamyani iyi olur