Neler Yeni

S22+ Aldım h.o mu g.o mu

H.o reis

Hocam bi giriş 25w diğeri 20w destekliyor bunu almamalısınız
arkadaşlar samsung kendi orjinal şarj cihazları dışında hiç bir şarj adaptöründen süper hızlı şarjı desteklemez
kendim deneyimeldim spigenin 30 watt pd bilmem ne destekli şarj aleti s21 fe mi 15 watt ile şarj ediyor
ama orjinali 25 watt bu yüzden sadece orjinal alın

Oyun için de süper bir cihaz lütfen her s serisi telefona oyun olmaz demeyin ya
çok ama çok boş yorumlar
S22 ultra kullanıyorum kanka s22 serisinde gen1 çok sorunlu verimisz çok ısınıyor s22 ultrada bile pil performansı oyun için iğrenç bilip bilmeden konuşma bence , 1 saat pubg mobile fortnite genshin oynasın kaç dereceye çıktığına kendi bakar

S22 ultra kullanıyorum kanka s22 serisinde gen1 çok sorunlu verimisz çok ısınıyor s22 ultrada bile pil performansı oyun için iğrenç bilip bilmeden konuşma bence , 1 saat pubg mobile fortnite genshin oynasın kaç dereceye çıktığına kendi bakar
yaw tamam knk en iyi sensin
45 dereceyi geçmiyor cihaz
ben cihaza ısınmıyor demiyorum her cihaz gibi bu da ısınıyor
ama oyun oynanmaz vb demiyeceksin işte

arkadaşlar samsung kendi orjinal şarj cihazları dışında hiç bir şarj adaptöründen süper hızlı şarjı desteklemez
kendim deneyimeldim spigenin 30 watt pd bilmem ne destekli şarj aleti s21 fe mi 15 watt ile şarj ediyor
ama orjinali 25 watt bu yüzden sadece orjinal alın
bu uygun o zaman(çok fazla çakması var ve maalesef samsung kendisi internet üzeri satmıyor)

bu uygun o zaman(çok fazla çakması var ve maalesef samsung kendisi internet üzeri satmıyor)
kabloya gerek yok hocam
zaten kutudan çıkıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu attığım linktekini al hocam

Geri