s24feSıfır S24Fe mi alayım fiyat aralıgı 28.5-30 civarı yoksa Yenilenmiş(Mükemmel) S22 Ultra mı?
s24feSıfır S24Fe mi alayım fiyat aralıgı 28.5-30 civarı yoksa Yenilenmiş(Mükemmel) S22 Ultra mı?
Hocam tecrübe ettin mi bilmiyorum fakat ben yenilenmiş tel aldım kullanıyorum 13 pro max garantisi bile devam ediyor. Değişen parçası yok. Yanlış bilgi vermemek lazım yenilenmiş telefon diye satanların bir çoğunda telefon açılmamış sadece değişimle onlara satılmış. Zaten alırken üzerinde hangi işlemler yapıldığı yazıyor buna göre alıyorsun. Easycep sahibi benim gibi efor sarfetmemiştir açıklamak içinS24FE bence, yenilenmiş telefonlardan uzak durmak lazım
Sıfır S24fe alın. Yenilenmişe girilmez hele ki amoled ve oled kullanılan cihazlarda hiç girilmez.Sıfır S24Fe mi alayım fiyat aralıgı 28.5-30 civarı yoksa Yenilenmiş(Mükemmel) S22 Ultra mı?
Hayır birçoğunda telefon açılmıştır hocam. Yan sanayi parçalarla, paramparça olmuş telefonlardan çıkma parçalarla, çalıntı telefonlardan çıkma parçalarla toplama bilgisayar gibi kötü bir işçilikle telefon yenilendiyse?Hocam tecrübe ettin mi bilmiyorum fakat ben yenilenmiş tel aldım kullanıyorum 13 pro max garantisi bile devam ediyor. Değişen parçası yok. Yanlış bilgi vermemek lazım yenilenmiş telefon diye satanların bir çoğunda telefon açılmamış sadece değişimle onlara satılmış. Zaten alırken üzerinde hangi işlemler yapıldığı yazıyor buna göre alıyorsun. Easycep sahibi benim gibi efor sarfetmemiştir açıklamak için![]()
Risk almamak lazım sans biraz aslında ama ben karşıyımHocam tecrübe ettin mi bilmiyorum fakat ben yenilenmiş tel aldım kullanıyorum 13 pro max garantisi bile devam ediyor. Değişen parçası yok. Yanlış bilgi vermemek lazım yenilenmiş telefon diye satanların bir çoğunda telefon açılmamış sadece değişimle onlara satılmış. Zaten alırken üzerinde hangi işlemler yapıldığı yazıyor buna göre alıyorsun. Easycep sahibi benim gibi efor sarfetmemiştir açıklamak için![]()
33kya honor 400 prob12/512 dusurebilirseniz daha iyi olur.Sıfır S24Fe mi alayım fiyat aralıgı 28.5-30 civarı yoksa Yenilenmiş(Mükemmel) S22 Ultra mı?