Sıfır S24Fe mi yoksa yenilenmiş S22 Ultra mı?

Ali-Eren

80+
Reaksiyon skoru
14
Sıfır S24Fe mi alayım fiyat aralıgı 28.5-30 civarı yoksa Yenilenmiş(Mükemmel) S22 Ultra mı?

S24FE bence, yenilenmiş telefonlardan uzak durmak lazım
Hocam tecrübe ettin mi bilmiyorum fakat ben yenilenmiş tel aldım kullanıyorum 13 pro max garantisi bile devam ediyor. Değişen parçası yok. Yanlış bilgi vermemek lazım yenilenmiş telefon diye satanların bir çoğunda telefon açılmamış sadece değişimle onlara satılmış. Zaten alırken üzerinde hangi işlemler yapıldığı yazıyor buna göre alıyorsun. Easycep sahibi benim gibi efor sarfetmemiştir açıklamak için 😂

Sıfır S24Fe mi alayım fiyat aralıgı 28.5-30 civarı yoksa Yenilenmiş(Mükemmel) S22 Ultra mı?
Sıfır S24fe alın. Yenilenmişe girilmez hele ki amoled ve oled kullanılan cihazlarda hiç girilmez.

s23 ultra olsaydı arada kalınırdı ama bu haliyle bence s24fe tercih edin

Hocam tecrübe ettin mi bilmiyorum fakat ben yenilenmiş tel aldım kullanıyorum 13 pro max garantisi bile devam ediyor. Değişen parçası yok. Yanlış bilgi vermemek lazım yenilenmiş telefon diye satanların bir çoğunda telefon açılmamış sadece değişimle onlara satılmış. Zaten alırken üzerinde hangi işlemler yapıldığı yazıyor buna göre alıyorsun. Easycep sahibi benim gibi efor sarfetmemiştir açıklamak için 😂
Hayır birçoğunda telefon açılmıştır hocam. Yan sanayi parçalarla, paramparça olmuş telefonlardan çıkma parçalarla, çalıntı telefonlardan çıkma parçalarla toplama bilgisayar gibi kötü bir işçilikle telefon yenilendiyse?
Fiyatları da uygun olmuyor artık tek avantajı taksitler olabilir o da iyi bi takas mı bilemiyorum?

Risk almamak lazım sans biraz aslında ama ben karşıyım :kekw:

Geri