Valla kanka baya memnunum.Özellikle kamerası mükemmel,sosyal medyada işini güzel yapıyor.aga telefondan memnunmusun almayı dusunuyorumda
Ama S24 düşünürsen onu almak daha mantıklı bence, fakat işlemcisi Samsung'un kendi ürettiği işlemci.Bir sorunu yoksa S24 almak daha mantıklı.aga telefondan memnunmusun almayı dusunuyorumda
şarja takmadan kaç saat gidıyor xioami çok sıkıldım ustatValla kanka baya memnunum.Özellikle kamerası mükemmel,sosyal medyada işini güzel yapıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama S24 düşünürsen onu almak daha mantıklı bence, fakat işlemcisi Samsung'un kendi ürettiği işlemci.Bir sorunu yoksa S24 almak daha mantıklı.
Kanka ortalama 6-8 saat arası.Bazen 5.40 saat veya 9.30 saat gittiği oluyor ekranın açık kalma süresi.Ama çoğunluğa bakıcaksak 7 saat dayanıyorşarja takmadan kaç saat gidıyor xioami çok sıkıldım ustat
telefon hiç bişey yapmıo sabah bakıyorum şarjı %30 lan gece bu şarj 80 idi
tüm telefonlardan batarya ömrünü kısaltmışlar ben anlamadım gitti eski samsung mu kullansma napsam telefon şarı 19 saat gidıyordu benim j4 hala da öyleKanka ortalama 6-8 saat arası.Bazen 5.40 saat veya 9.30 saat gittiği oluyor ekranın açık kalma süresi.Ama çoğunluğa bakıcaksak 7 saat dayanıyor
Kanka 19 saat gidiyordu dediğin ekran açık kalma süresidir diye düşünmüyorum.tüm telefonlardan batarya ömrünü kısaltmışlar ben anlamadım gitti eski samsung mu kullansma napsam telefon şarı 19 saat gidıyordu benim j4 hala da öyle
Yoksa telefon rahat 1 günü çıkartıyorKanka 19 saat gidiyordu dediğin ekran açık kalma süresidir diye düşünmüyorum.
19 saat ne yav öyle bir telefon hayatımda görmedim. Eskiden S4 falan vardı bende 3-4 saat anca gidiyordu...tüm telefonlardan batarya ömrünü kısaltmışlar ben anlamadım gitti eski samsung mu kullansma napsam telefon şarı 19 saat gidıyordu benim j4 hala da öyle
19 saat ne yav öyle bir telefon hayatımda görmedim. Eskiden S4 falan vardı bende 3-4 saat anca gidiyordu...
vallha Hacılar açık ara söylim benim j4 var 20 saat boyunca şarja takmam elimde oynarım sapa saglam batarya krallı zamzung der çıkarım işin içindenKanka 19 saat gidiyordu dediğin ekran açık kalma süresidir diye düşünmüyorum.
Yoksa telefon rahat 1 günü çıkartıyor
Kanka bence sen zamanı yanlış algıladın o zamanlarvallha Hacılar açık ara söylim benim j4 var 20 saat boyunca şarja takmam elimde oynarım sapa saglam batarya krallı zamzung der çıkarım işin içinden
ama tabi bu süre telefondan oyun oyandıgım zaman bi 15 ila 8 saat arası degişıyor
telefon şuan hala bende kullanıyorum çift telefon var xiaomi dayanmıyo samsung geçıyom eger s24 öylese bunları satıp onu alıcam yeterKanka bence sen zamanı yanlış algıladın o zamanlar
S24'te te pil durumu aynı mıdır hiç bilmiyorum hocamxioami sadece ekran kapalı dursa bile şarj yiyio allah bellasını versin böyle markanın telefonu gınA GELDİ be bügün sadece müzik dinledim 4 saate %30 indi samsung dinledigim süre 9 ila 10 saat 10 saat sonrada %40 iniyordu
telefon şuan hala bende kullanıyorum çift telefon var xiaomi dayanmıyo samsung geçıyom eger s24 öylese bunları satıp onu alıcam yeter
Eakiden uygulamalarda 10 mb dı. Donanımda 1 gb filandıKanka 19 saat gidiyordu dediğin ekran açık kalma süresidir diye düşünmüyorum.
Yoksa telefon rahat 1 günü çıkartıyor